Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Én is felteszem a kezem, nem emlékszem, hogy valaha is bármilyen gondom lett volna akár egyetlen ATI driverrel is, vagy ha mégis, akkor az az én hibámból fakadt. Pedig volt Rage128Pro, Radeon 8500LE, 9600XT, 9700Pro, 9800Pro, 9800XT, X1950Pro, 3850, 4850, 4870-em is, és játszok több, mint 10 éves játékokkal is, amelyekre aztán tutira szarnak magasról az optimalizáció során.

szerk.: Megjegyzem, hogy NV-driverrel se volt gondom soha.
-
priti
addikt
Kettő is lesz? Aztaa
hát akkor én is veszek HD5-öt, lefúrok mindenkit a hetesről, hát engedj droid mer' lemaradok
Általában azok mondják, hogy nem vennének 2 GPU-s kártyát, akiknek még sosem volt, én ezt vettem észre, mióta azt használok sosem volt gondom a grafikonok csizmás meg szvsz mutatják hogy idén még tutira bőven elég az előző sorozat. Jövőre meg még mindig vehetek akár 5870-et is miután a Fermivel leverték az árát, szóval szvsz, baromság megvenni idén két játék miatt ami egyébként meg a dx10-et használja ki végre valahára, kb. annyi köze van a dx11-hez a látványnak, mint a dx10-hez a COD5-nek, túl van ez spirázva erősen. Azért nem két perc egy játékfejlesztés se, legalább egy év kell hogy olyasmi jöjjön ki ami megtekeri a dx11-et, bár a dx10-es tapasztalatok mégrosszabbak, oké hogy a dx11 "kompatibilis" lefelé, csak amíg nincs dx11-es konzol addig a játék lesz inkább dx11-eseítve és marad a feltupírozott dx9-es grafika, mint eddig, szerintem legjobb esetben a dx11-nek hála végre elkezdik kihasználni azt, amit a dx10 tud hála annak hogy lesz értelme rá fejleszteni, legalábbis remélem, hogy tényleg így lesz, mert mindig ott van, hogy az NV csavar valamin egyet és máris akkorát taknyol az ati kártya a játékon, hogy dughatja a hardveres előnyt, saját bőrömön érzem, mióta 4870X2-őm van, előtte 9800GX2-őm volt és alig látszik néha valami teljesítménykülönbség pedig nem picit izmosabb az X2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát akkor én is veszek HD5-öt, lefúrok mindenkit a hetesről, hát engedj droid mer' lemaradok