Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz Psychonaut #2 üzenetére
Szerintem a munkaadónak semmi köze az ember magánéletéhez.
-
ABE
őstag
Elég gáz, ha a magánéletből meg a közösségi oldalon található profilból akar következtetni a munkáltató. Talán inkább az önéletrajz és az interjú alapján legyenek szívesek kiválasztani a megfelelő jelentkezőt.
Psychonaut
Persze, bárki megnézheti a nyilvános profilt, de ne abból akarjanak már következtetéseket levonni...
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Ha valaki képes egy normális önéletrajzot megírni és megfelel az interjún a kiírt munkakörre, akkor nem rohadt mindegy, hogy milyen képeket pakolgat fel a közösségi oldalra? Pont azt írtam az előző hozzászólásban, hogy hangsúlyt kell fektetni az interjúra, ahol olyan képességű ember csinálja a felvételi beszélgetést, akit egy nagydumás ember nem tud az üres fecsegéssel levenni a lábáról.
Crystalheart
Te mi alapján ítéled meg, hogy el tudsz-e valakit viselni? Szerintem az illető megismerésének nincs jobb és megbízhatóbb módja, mint a személyes elbeszélgetés.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz Crystalheart #23 üzenetére
Óóó, basszus, akkor ideje lenne teletömni idézetekkel meg halászbástyás képekkel a profilomat.
-
ABE
őstag
válasz Crystalheart #31 üzenetére
Én ezért vagyok csak a Facebook-on regisztrálva, mert ott csak az ismerősök tudnak megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest