Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
pedig le fognak. megnézik, hogy iszol, hánysz, belefekszel, aztán azt mondják, hogy ilyen alkoholista nem kell.
persze lehet pozitív is: megnézik, hogy már az 5 évvel ezelőtti képeiden is ugyanaz a nő áll melletted, megnézik a képedet a diplomaosztódról, és látják, hogy okos vagy, meg kulturált és megbízható és máris megszeretnek
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Dany007
veterán
De hiszen te magad is levonsz belőle következtetéseket. Amikor ilyen napiszar meg hasonló szintű emberkékkel találkozol a ziwiwen, akkor akaratlanul is levonod a magad következtetését
Amúgy én az összes női ügyfelet le szoktam iwiwezni még mielőtt beteszi hozzám a lábát Kíváncsiság...
-
Dany007
veterán
Az lehet, de az önéletrajzot meg lehet írni profin. Az interjúra szintén fel lehet készülni, és akinek van beszélőkéje, az elég könnyen úgy alakítja a dolgokat, ahogy hallani szeretnéd.
Ellenben biztos, hogy interjún senki nem fog így megjelenni, miközben a jelleme lehet erről árulkodik. [link]
Na, abbahagytam a linkelgetést.@ előttem szóló : ez így igaz. Gyakran én se nézem, de azért néha elszörnyülködök rajta mik vannak... Meglepő. Amúgy ha belegondolsz, nem maga az oldal a szégyen, hanem az, hogy van mit / kit felrakni az oldalra, nem is kevés! Ez a szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Megesik, hogy egy állásra két hasonló kaliberű ember pályázik.
Hogy mi alapján ítélem meg? Hát ha fuxok lógnak a nyakában vagy a kocsijával menőzik szánalmasan, vagy bármi egyéb jelét mutatja a primitívségnek, azt minden bizonnyal nem. Ellenben ha pl. irodalmi idézeteket és értelmes szöveget találok az adatlapján, fotót a Halászbástyánál vagy a kedves családdal, vagy hasonlókat, arra már nagyobb esély van. Hasonló önéletrajzok és megjelenés esetén igenis döntő lehet. Amúgy én pl. neked tetszőleges karaktert mutathatok, megnyerő művésztől a lepukkant alkeszig, pedig utóbbi nem vagyok, ez csak színészi tehetség kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Ja, hát az interjún sok múlik, de szerintem azt be is lehet adni...
Nekem van egy ismerősöm, aki mindenkinek lyukat tud beszélni a hasába. Aztán egyszer, amikor a multifilterrel tárgyaltunk, benyögött egy olyat, hogy és a támogatásért milyen reklámszolgáltatást kívánnak igénybe venni? Mindenki csak nézett tágra nyílt szemekkel
Mert még a hülye is tudja, hogy évek óta szigorúan tilos dohányipari terméket reklámozni bármilyen módon.. Szóval... Nagy beszélőkéje van, meggyőző tud lenni, de ilyen bakikkal könnyen eljátszható az ember már addig elért megítélése, a tudatlansága miatt. -
Crystalheart
őstag
Nos, persze a profil is lehet mesterkélt, de plusz támpont is lehet, és egyesek néha nem gondolnak rá. Az én iwiwes adatlapomon pl. semmi füllentés nem szerepel, és direkt úgy állítottam össze, hogy könnyedén megtalálhasson bárki. (Akár még a nicknevemet is beírhatják a keresőbe...) Mondjuk éppen irodalmi idézet és épületes kép nincs, azok csak példák voltak, és természetesen az sem egy pozitív eset, ha világosan látszik, hogy nincs egy önálló gondolata a delikvensnek, csak berak pár népszerű idézetet. De pl. Márai Sándor vagy Széchenyi által szerzett mondatokat néha én is beszúrok a bemutatkozásomba, most éppen nincs.
Aki nem használja ki ezt, sőt, egyenesen kompromittáló képeket vagy szöveget tölt föl, az magára vessen, ha egyszer egy állást pont ezért nem kap meg... Persze ő erről tudni nem fog. Azért közösségi oldal, mert bárki megnézheti a közösségből, bármilyen céllal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest