Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én már alig várom!
Remélem összejön.
Btw, még az előzőhöz azt akartam írni, hogyha én fognám a 28-as monitorkámat, és belepakolnám az ölembe, akkor asszem nem kéne sokáig úgy játszanom
@BiP: igen, tudom az is egy jó lehetőség. Az igazi az lenne, ha ezt a kesztyűs megoldást kombinálnák a gondolatirányítással. Ami már létező technológia, csak igen kezdetleges. Tehát nyugodtan lehetek kesztyűben, tapizhatom a monitort is. És ha azzal a szándékkal (gondolattal) nyúlok a monitorhoz, hogy most irányítani / kapcsolni stb akarok valamit, akkor a gondolatvezérlésen keresztül menne egy bekapcs jel. Ha meg csak pihentetem a kezem, akkor ugye nem megy ilyen típusú jel, ergo kikapcsol az érzékelés.
V.hogy úgy, ahogy a hangvezérléseknél is van egy aktivációs hang, amire bekapcsol a hangfigyelés. -
Dany007
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sok sikert.
Szerintem így mindent elérsz, csak a kényelmet nem : P
Amúgy most eszembe jutott a Supreme Commander. Nekem az sima skirmishben gép ellen is vagy 4-5 óra szokott lenni
Főleg, amikor már jól kivan építve a bázi, meg a védelem, meg a támadó egységek stb... Na akkor ott aztán kell kapkodni. Biztos nem bírnám így két kézzel huzgálni a képernyőt.
Persze mondjuk egy google mapsnél, vagy ahogy a Surface-t is használják kiváló lehet. De összességében nem cserélheti le az egeret...
A m touch screenek meg amúgy is az a nagy 'baja', hogy még nem tudja megkülönböztetni mikor szándékos a rányomás / tapicskolás, mikor csak véletlen hozzáérsz... De szerintem erre nem is lesz képes soha. -
Dany007
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Heh, akkor most légyszíves ülj közelebb a monitorhoz (30-35 centire), és kezdj el matatni rajta mindkét kezeddel, úgy, hogy ne legyen folyamatosan letámasztva a könyököd. Közben esetleg nézz meg 1-2 filmet, aztán a végén gyere vissza beszámolni, hogy hány percig bírtad a 'kapálózást'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Domi_Jani
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem elsőre a torpedós játék jutott az eszembe. Szerintem stratégiához nagyon hasznos lehet ez a megoldás, ha elérhető árban lenne. Igaz h pár perc után milyen iszonyatosan maszatos lesz a képernyő....legalább jó erőben lesz minden kocka játékos ha ebben a pozícióban marad a kijelző....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Remélem összejön. 
Sok sikert.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)