Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Teljes mértékben egyetértek.
Azért nemsemmi volt ez a videó. Amikor az első képeket megláttam, na mondom, ha ez a játék akkor már egész jó lesz... Aztán rájöttem, hogy az a valóság volt...

Szerintem se életképes a multitouch technológia ilyen felhasználása. És most nem csak a játékra gondolok, hanem magára az egér kiváltására. Infopultoknál tökéletes, otthoni felhasználásra gondolok.
Egyrészt kényelmetlen a képernyőt tapogatni. Fárasztó : ) Ami egy szintig nem baj, elvégre kis testmozgás kell. Lehet ha ez elterjedne, akkor pár éven belül kigyúrt kezű kockák jelennének meg
Na, de most komolyan, egy jobb stratégiai játékkal (CNC, supreme commander, settlers stb) eljátszik az ember 3-4 órát is. Főleg multiban. Ki a fene tapogatna folyamatosan 3-4 órán át egy képernyőt maga előtt?
Meg ha már itt tartunk kinek a szeme bírja azt, hogy kb kényelmes kéztartással durván 35-40 centire legyen a monitortól?
Sajna ez nem lesz hosszú életű.Én is pontosan úgy tudnám elképzelni, hogy lenne egy multi touchpad, mint valami egéralátét, és ott lehetne tapicskolni... Persze kérdés, hogy ennek is milyen sebessége lenne. Meg, ugye nagyon hasonló lenne a laptopos touchhoz. Ahol elég nagy akadály a mérete. Amikor 3x húzod keresztbe az ujjad mire eljutsz egyik saroktól a másikig...
Szal a sebesség még így is kérdéses lenne, de ha ez meg is oldható, akkor is ottvan a tévesztés veszélye...
Mert ugye, egérnél vagy lenyomod a gombot, vagy nem. Itt viszont gondolom lennének kézmozdulatok. Amikre külön-külön reagálna a program, ahogy azt láthattuk is a videóban. Na és itt viszont már, ha ez keveredik a sebességgel, előjöhetnek a gondok.
Arról nem is beszélve, hogy mi van ha épp nem akarsz nyomni semmit, nem akarsz mozgatni semmit... Akkor szépen a levegőben tartod majd a kezed, nehogy aktiválj valamit a touchpadon?
Háát szóval ez necces nagyon... Nem véletlen, hogy az egér, aminek alapötlete 40 éve ugyan az, még mindig az egyetlen, mindenre jó alternatíva.
Persze fejlődni muszáj, és ilyen rögös az útja, de ezt szerintem már söpörhetik is az asztal alá
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Wiim Amp Ultra + Wiim Pro Plus
- Sony Playstation 2 játékok
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4 240GB SSD világítós billentyűzet
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg ha már itt tartunk kinek a szeme bírja azt, hogy kb kényelmes kéztartással durván 35-40 centire legyen a monitortól?