Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pedig rossz ember nem lehet, ha a Kodomo no Jikant szereti.

A P-51-et próbáltad már? Igen fincsi kis mid-speed pad, és már az alja sem gumi, hanem alfa cellás. Olyasmi, mint a poliuretán habszivacs, csak még annál is sokkal jobban letapad. Első osztályú minőség, és most már a három szín mellett van kétféle mintával is, amiből az egyik elég b@szós.
Én sem érzem rá az igényt (itt már nem lesz 40 grammnál nehezebb main), de ha lieblingem lenne a G PRO Wireless/G PRO X Superlight méret és forma, akkor azért erősen elgondolkodnék rajta. Jóval szimpibb márka, mint a Logi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A különbség az, hogy itt van support is, és a cég évtizedes múlttal rendelkezik, nem egy random no name valami, szóval van bizalom a QC-ben. Amúgy meg az utóbbi időben 35 dollárért vihető.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
morcosharcos
üzenetére
Mondjuk attól még, hogy nem játszol versenyszerűen, lehetnek értelmes perifériáid.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
makszutov.hu
üzenetére
Szerintem ez nem ebbe a topikba akart jönni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Volt róla Logout bejegyzésem is de mivel szét off-olta a kedves emberekből álló lapcsalád ezért töröltem a francba"
Nem tudom, az enyémeket nem szokták, de Zaiedét sem láttam még égni, és ennek, ahogy nyilván az ellenkezőjének is, oka kell, hogy legyen. Nem legitimizálni akarom a nyilvános kőesőt, csak mondom.
"Az hogy te/ti nem tudsz vele géjmelni az nem az eszköz hibája."
A "nem tudok", illetve a "nem akarok, mert van már annyi skillem, hogy minden szinten szuboptimális legyen, és csak felkúr" nem egy és ugyanaz, ráadásul az eszközből fakad.
Mondjuk erősen függ játékstílustól is. Nyilván FPS-ről/TPS-ről vagy bármilyen real time stratégiáról beszéltem, egy jó kis Final Fantasynál vagy például valamilyen platformjátéknál kényelmesebb a gamepad. A FIFA-k, NBA-k és társaik nem kenyerem, de gondolom, ott is. Ahogy beat 'em upoknál is, bár azok azért kellemesebbek egy jó arcade stickkel. Ugyanez a helyzet a szimulátorokkal, de ott az arcade stick helyett joystick (repülés) vagy valamilyen kormány/pedál szett a tuti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#7) koxx: "Heh
max autószimulátorban"
Már léteznek analóg kapcsolók, szóval mára ez sem annyira egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

max autószimulátorban"