Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Alfa, inkább omega az...
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Kis Retro :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Synthwave #13 üzenetére
Ah engedd el ezt imádja Logoutra úgy cikkez hogy nem lehet hozzászólni, mert a témáit "sok buta troll" szétoffolja.
Nekem Puretrak padom van ,már 3-4 éve, nagyon szeretem. El sem hittem mikor megláttam itt az aprón a hírdetést, le is csaptam rá azonnal.
Viszont ennél az egérnél nincs meg ez az érzés bennem, hogy kell nekem.
A teszt viszont szuper lett![ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Synthwave #26 üzenetére
szia! nem próbáltam még, elég nehéz sajnos beszerezni a Puretrak cuccait nálunk.
Ezt is először nem hittem el mikor megláttam itt az aprón, ráadásul bontatlanul és kettő darabot. Azonnali vétel volt"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- (AKCIÓ) ELADÓ LG 32GS95UE-B !!!
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest