Hirdetés
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Mondjuk ha nem olyan igazán arrogáns, tenyérbemászó, tudálékos stílusban írnád a bejegyzéseket akkor nem esnének neked.
Meg lehet fogalmazni negatív véleményt, sőt "hot-take"-et is probléma nélkül, csak nem mindegy hogy teszed. Ha anyád elsózza a levest, akkor vajon azt mondod neki, hogy "Mama, ez most nem sikerült, legközelebb picit kevésbé szerelmes hangulatban állj neki főzni" vagy azt , hogy "Te vén szatyor, hát már ez se megy? A belem kifordul, hogy vinne el a végbélrák, legközelebb inkább dögölj meg ahelyett, hogy pazarlod a drága alapanyagot". Mert a te bejegyzésed sokkal inkább tendálnak az utóbbi felé, ráadásul borzasztóan szubjektív szempontok alapján nyilatkozol.AMúgy hogy ON is legyek szerintem ez az egér legalábbis magyar szempontból a forgalmazó hiányának áldozata. 77 euróért nem éri meg, de 35-40 körül simán jó vétel lehetne. Igazából mindent tud amit kell és máshol is azt olvastam, hogy a minősége is kielégítő.
-
"Volt róla Logout bejegyzésem is de mivel szét off-olta a kedves emberekből álló lapcsalád ezért töröltem a francba"
Nem tudom, az enyémeket nem szokták, de Zaiedét sem láttam még égni, és ennek, ahogy nyilván az ellenkezőjének is, oka kell, hogy legyen. Nem legitimizálni akarom a nyilvános kőesőt, csak mondom.
"Az hogy te/ti nem tudsz vele géjmelni az nem az eszköz hibája."
A "nem tudok", illetve a "nem akarok, mert van már annyi skillem, hogy minden szinten szuboptimális legyen, és csak felkúr" nem egy és ugyanaz, ráadásul az eszközből fakad.
Mondjuk erősen függ játékstílustól is. Nyilván FPS-ről/TPS-ről vagy bármilyen real time stratégiáról beszéltem, egy jó kis Final Fantasynál vagy például valamilyen platformjátéknál kényelmesebb a gamepad. A FIFA-k, NBA-k és társaik nem kenyerem, de gondolom, ott is. Ahogy beat 'em upoknál is, bár azok azért kellemesebbek egy jó arcade stickkel. Ugyanez a helyzet a szimulátorokkal, de ott az arcade stick helyett joystick (repülés) vagy valamilyen kormány/pedál szett a tuti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#7) koxx: "Heh
max autószimulátorban"
Már léteznek analóg kapcsolók, szóval mára ez sem annyira egyértelmű. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megnéztem, hogyan sikerült a patinás egérpadgyártó első egere, a Puretrak Valor.
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 27% Számlával! Asus ROG STRIX 16" 240Hz / i9-14900HX / RTX 4080 / 1TB Gen4 / 32GB DDR5! BeszámítOK!
- 27% Számlával! Asus Strix G18 Gaming Notebook! 18" 2.5K 240Hz / i9-14900HX / RTX 4060 8G! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók -30%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest