Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz morcosharcos #20 üzenetére
A lényeg, h a céljaidnak megfeleljen, és jól szórakozz.
-
válasz morcosharcos #20 üzenetére
Mondjuk attól még, hogy nem játszol versenyszerűen, lehetnek értelmes perifériáid.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
A különbség az, hogy itt van support is, és a cég évtizedes múlttal rendelkezik, nem egy random no name valami, szóval van bizalom a QC-ben. Amúgy meg az utóbbi időben 35 dollárért vihető.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
félisten
válasz Synthwave #13 üzenetére
Ah engedd el ezt imádja Logoutra úgy cikkez hogy nem lehet hozzászólni, mert a témáit "sok buta troll" szétoffolja.
Nekem Puretrak padom van ,már 3-4 éve, nagyon szeretem. El sem hittem mikor megláttam itt az aprón a hírdetést, le is csaptam rá azonnal.
Viszont ennél az egérnél nincs meg ez az érzés bennem, hogy kell nekem.
A teszt viszont szuper lett![ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Pedig rossz ember nem lehet, ha a Kodomo no Jikant szereti.
A P-51-et próbáltad már? Igen fincsi kis mid-speed pad, és már az alja sem gumi, hanem alfa cellás. Olyasmi, mint a poliuretán habszivacs, csak még annál is sokkal jobban letapad. Első osztályú minőség, és most már a három szín mellett van kétféle mintával is, amiből az egyik elég b@szós.
Én sem érzem rá az igényt (itt már nem lesz 40 grammnál nehezebb main), de ha lieblingem lenne a G PRO Wireless/G PRO X Superlight méret és forma, akkor azért erősen elgondolkodnék rajta. Jóval szimpibb márka, mint a Logi.
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
SteelSeries Aerox 5 kábelest vettem egy féle éve és azt mondom hogy tetszik a súlya, meg rácsos meg minden, jobb vele fps-eket játszani pl de recseg a kezem alatt a "burkolat" és azt sejtem hogy több gyártó is szenved ezzel.
Cyberfuck Patchrunner
-
félisten
válasz Synthwave #26 üzenetére
szia! nem próbáltam még, elég nehéz sajnos beszerezni a Puretrak cuccait nálunk.
Ezt is először nem hittem el mikor megláttam itt az aprón, ráadásul bontatlanul és kettő darabot. Azonnali vétel volt"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
válasz pandras83 #27 üzenetére
Nem igazán.
Most épp hét lukacsos van, de korábban sem kettő volt.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Van némi félelmem az ilyen levehető/cserélhető borítású egerekkel, mert az utolsó ilyennél, amit használtam, egy idő után elkezdett lötyögni a fedél.
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
Zaied
addikt
válasz Hegyirabló #31 üzenetére
Xtrfy és Puretrak vonalon nekem nem volt ezzel eddig még bajom.
-
Zaied
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen