Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
Hegyirabló #33 üzenetére
Szinte ingyen van most is a gyártónál.
-
Zaied
addikt
válasz
Hegyirabló #31 üzenetére
Xtrfy és Puretrak vonalon nekem nem volt ezzel eddig még bajom.
-
Hegyirabló
veterán
Van némi félelmem az ilyen levehető/cserélhető borítású egerekkel, mert az utolsó ilyennél, amit használtam, egy idő után elkezdett lötyögni a fedél.
-
-
pandras83
őstag
SteelSeries Aerox 5 kábelest vettem egy féle éve és azt mondom hogy tetszik a súlya, meg rácsos meg minden, jobb vele fps-eket játszani pl de recseg a kezem alatt a "burkolat" és azt sejtem hogy több gyártó is szenved ezzel.
-
Pedig rossz ember nem lehet, ha a Kodomo no Jikant szereti.
A P-51-et próbáltad már? Igen fincsi kis mid-speed pad, és már az alja sem gumi, hanem alfa cellás. Olyasmi, mint a poliuretán habszivacs, csak még annál is sokkal jobban letapad. Első osztályú minőség, és most már a három szín mellett van kétféle mintával is, amiből az egyik elég b@szós.
Én sem érzem rá az igényt (itt már nem lesz 40 grammnál nehezebb main), de ha lieblingem lenne a G PRO Wireless/G PRO X Superlight méret és forma, akkor azért erősen elgondolkodnék rajta. Jóval szimpibb márka, mint a Logi.
-
válasz
Synthwave #13 üzenetére
Ah engedd el ezt imádja Logoutra úgy cikkez hogy nem lehet hozzászólni, mert a témáit "sok buta troll" szétoffolja.
Nekem Puretrak padom van ,már 3-4 éve, nagyon szeretem. El sem hittem mikor megláttam itt az aprón a hírdetést, le is csaptam rá azonnal.
Viszont ennél az egérnél nincs meg ez az érzés bennem, hogy kell nekem.
A teszt viszont szuper lett! -
A különbség az, hogy itt van support is, és a cég évtizedes múlttal rendelkezik, nem egy random no name valami, szóval van bizalom a QC-ben. Amúgy meg az utóbbi időben 35 dollárért vihető.
-
válasz
morcosharcos #20 üzenetére
Mondjuk attól még, hogy nem játszol versenyszerűen, lehetnek értelmes perifériáid.
-
ncc1701
veterán
válasz
morcosharcos #20 üzenetére
A lényeg, h a céljaidnak megfeleljen, és jól szórakozz.
-
válasz
makszutov.hu #17 üzenetére
Szerintem ez nem ebbe a topikba akart jönni.
-
Sanya
nagyúr
Kiváló, szép munka!
-
nemlehet
őstag
Mondjuk ha nem olyan igazán arrogáns, tenyérbemászó, tudálékos stílusban írnád a bejegyzéseket akkor nem esnének neked.
Meg lehet fogalmazni negatív véleményt, sőt "hot-take"-et is probléma nélkül, csak nem mindegy hogy teszed. Ha anyád elsózza a levest, akkor vajon azt mondod neki, hogy "Mama, ez most nem sikerült, legközelebb picit kevésbé szerelmes hangulatban állj neki főzni" vagy azt , hogy "Te vén szatyor, hát már ez se megy? A belem kifordul, hogy vinne el a végbélrák, legközelebb inkább dögölj meg ahelyett, hogy pazarlod a drága alapanyagot". Mert a te bejegyzésed sokkal inkább tendálnak az utóbbi felé, ráadásul borzasztóan szubjektív szempontok alapján nyilatkozol.AMúgy hogy ON is legyek szerintem ez az egér legalábbis magyar szempontból a forgalmazó hiányának áldozata. 77 euróért nem éri meg, de 35-40 körül simán jó vétel lehetne. Igazából mindent tud amit kell és máshol is azt olvastam, hogy a minősége is kielégítő.
-
"Volt róla Logout bejegyzésem is de mivel szét off-olta a kedves emberekből álló lapcsalád ezért töröltem a francba"
Nem tudom, az enyémeket nem szokták, de Zaiedét sem láttam még égni, és ennek, ahogy nyilván az ellenkezőjének is, oka kell, hogy legyen. Nem legitimizálni akarom a nyilvános kőesőt, csak mondom.
"Az hogy te/ti nem tudsz vele géjmelni az nem az eszköz hibája."
A "nem tudok", illetve a "nem akarok, mert van már annyi skillem, hogy minden szinten szuboptimális legyen, és csak felkúr" nem egy és ugyanaz, ráadásul az eszközből fakad.
Mondjuk erősen függ játékstílustól is. Nyilván FPS-ről/TPS-ről vagy bármilyen real time stratégiáról beszéltem, egy jó kis Final Fantasynál vagy például valamilyen platformjátéknál kényelmesebb a gamepad. A FIFA-k, NBA-k és társaik nem kenyerem, de gondolom, ott is. Ahogy beat 'em upoknál is, bár azok azért kellemesebbek egy jó arcade stickkel. Ugyanez a helyzet a szimulátorokkal, de ott az arcade stick helyett joystick (repülés) vagy valamilyen kormány/pedál szett a tuti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#7) koxx: "Heh
max autószimulátorban"
Már léteznek analóg kapcsolók, szóval mára ez sem annyira egyértelmű. -
NvidiaRTX
őstag
Volt róla Logout bejegyzésem is de mivel szét off-olta a kedves emberekből álló lapcsalád ezért töröltem a francba.
Azon meg nem kell hüledezni, hogy a kontrollerrel hogy lehet játszani nézzetek pár pro kontroller videót ahol ki van kapcsolva mindenféle assist.
Az hogy te/ti nem tudsz vele géjmelni az nem az eszköz hibája.
-
-
Sztem ez rendben van ennyiért. Bár most a Lamzuk 30k-ért jobb vételek. Formára szinte 1:1-ben GPX. Csak sokkal minőségibb kapcsolókkal. A webshopos $35-ért ha valaki hozzájut akkor igazán bestbuy.
-
NvidiaRTX
őstag
Dunát lehet rekeszteni ezekből az egy kaptafára készült egerekből annyi féle van már.
A különbség csak a hozzá adott sallang meg mondjuk a szenzor.
Annó próbáltam egy noname 5000Ft-os könnyű egeret, semmivel nem lettem tőle rosszabb pléjer pedig aztán nekem volt már mindenféle egerem. Azóta kontrollerrel játszok, annál finomabb mozgást egér-bill párossal soha nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megnéztem, hogyan sikerült a patinás egérpadgyártó első egere, a Puretrak Valor.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Segotep KNIGHT 400W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest