Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgcs
csendes tag
Úgy látom, lassan kezdhetem leporolni a G27 -et!

-
Đusty
addikt
Jó lesz ez, kár, hogy az F1 jogok a codinál vannak illetve inkább az, hogy csak ott, jó lenne neki egy igazi versenytárs. Remélem ez azért az lesz.
-
Chapel
addikt
Nem értek hozzá és ez most ilyen parasztlogika lesz, de:

Ez annyi kb. hogy ez a víz textúra felemelkedik illetve lesüllyed és ahol lejjebb/feljebb van az aszfalt textúra ott fog először ugye megjelenni, ezt szépen példázza a homokágy is. Viszont így kicsit suta a megoldás, mert nem olyan nagy fícsőr, de cserébe lehet reklámozni, értem én. De így, hogy a sóderágyban álló víz együtt szárad a pályán lévő kis tócsával meg szvsz buta. (Ugye ahhoz hogy sóderágyban álljon a víz, sokkal több kell mint hogy a pályán álljon egy kis tócsa...)Tök jók ezek a dolgok, kell is a sok apróság, mert amíg lenszpfreben már über szinten vannak játékok addig, egy egyszerű pocsolya meg ilyen szimpla dolgok meg elnagyoltak sokszor, szóval tök jó, de ha már, akkor legyen pöpec nem....?

Ha nem akkor csak szőrszálhasogattam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bocsánat ha esetleg kontárkodás, el lett írva az elején a cégnév, Mad helyett Mas van

Megveszek, annyira várom már ezt a játékot, jöjjön már ki

-
Jónak néz ki. Lehet tudni, hogy lesz benne rally?
-
.LnB
titán
Az a multiplayer gameplay, szerintem nagyon nem meggyőző, főleg az előző videókat figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)