Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Jaja tényleg elég mindenre a 620 is. Tulajdon képpen AZONOS steppingnél felesleges a 620-nál nagyobbat venni 630...stb, mert ugyanaddig megy tuningban (nálam alapfeszen 3.4 gyári hűtővel, de menne tovább is fesz emeléssel), mint a nagyobbak, de "sokkal" olcsóbb. Én Blu-ray-t nézek vele egyfolytában full HD-ban de a magokat szinte alig terheli így is.
-
Roxbury
őstag
Páran írták itt a Sempront, mint mindent kielégítő processzort. Nekem 3000+-os Sempronom volt régebben, de sajnos az összes HD-s videó akadt rajta ami létezik (még a Youtubeon is), még a "kicsi" 720p-s is. Így természetesen egyértelmű, hogy a felhasználói igényeket (manapság már ez alap - HD)nem elégíti már ki az emberek nagy részénél, csak erős kompromisszumokkal, tehát ma már abszolút nem ajánlanám senkinek. Nekem is X4 620 van 3.2 gigán. Ez bőven elég lesz évekig, ha az átlagfelhasználást nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest