Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Úgy tűnik, mégis kell.
Viszont úgy látom, itt is kezd kialakulni egy jó kis Intel kontra AMD csihipuhi. Nem vagyok részrehajló, de az Intel oldalán még nam nagyon hallottam olyan észérvet, ami miatt megérné a felárat. Persze, mindkét választás esetén kompromisszumokat kell kötni, attól függően, hogy mire veszi az ember. Ha egész nap konvertálgat, meg videót vág, és ebből még pénzt is lát, akkor vegyen egy quad-ot és tuningolja agyig, jó kis felárral. Ha átlag magyarról van szó, akkor eszébe sem jut ez a megoldás.
Egyébként a platformok közti váltás sem olyan vészes, márha ddr2-n maradunk. Én rendszeresen cserélgetem a konfigjaimat, mert ez a gyengém.
Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)