Hirdetés

2022. november 27., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) xman


xman
csendes tag

Egy ideje használok Vespula padot és nem rossz nem rossz, de egy bajom van vele. Eldarálja nagyon hamar az egér talpát. 2 fele van az egyik erősen recés, úgynv. precíz felület, a másik a speed. na most én nem igazán vettem észre köztük robbanásszerű különbséget. A gyári egértappancsokat 5 nap alatt ledarálja. Vettem Üvegszálas teflon matricát!! rá, azzal nagyon álat, de az sem ússza meg ha játszok is vele, akkor max 1 hónap és jelentősen veszít a csúszásából. Nem tom más padok is ennyire eszik az egeret, de ez eléggé.
A másik a zselé párna ami rajta van.. Én régóta csak zselés alátéteket veszek. Ez a keskeny kialakítás eléggé nyomja a kezem. Miért nem kelett valami vastagabb de főleg PUHÁBB anyaggal ellátni nem tom. Az irodai zselés padom közel sem nyomja el annyira a kezem. Én 7000 ft körül vettem, az a tapasztalatom belőle, hogy jó-jó de ennyit nem ér.
Mivel én nem razer egérrel játszom, nem tudom, hogy annak a műanyag alátétei mennyire bírják a padot, de szerintem azt is simán legyalulja percek alatt.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.