Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az AC se volt egy bonyolult játék (sajnos). Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy bénább a mozgás és rondább az egész. (Ha valami ez nagyon bejött az AC -ben. A 2600XT -men is gyönyörűen futott, és nagyon szép volt. Mármint egyszerűen jó volt nézni). Ez az ellenfelek közötti teleportálás, illetve, hogy azok egyesével támadanak ott is megvolt. Ilyen zombi-szerű lényekről mondjuk hihetőbb, hogy ilyen bénák
. Sajnálom így előre ezt is, a fagyasztásos dolgok pedig már felkeltették egyszer az érdeklődésem. -
BalaNce87
addikt
Hát egyenlőre nekem se tetszik ez a rész, pedig az víz fagyasztás nagyon bejött, de így elnézve kap egy 7+-os besorolást
és jó lesz kis kölyköknek konzolra.
Érezhető hogy ezt a rész is csak alibiből dobják ki pc-re mert hogy a régi popokhoz képest sehol sincs, az ac-hoz képest se de én valahogy nem hiszem el hogy ugyanaz a motor van mind2 játék alatt. -
elithun
őstag
Akárhányszor nézem meg a videókat, mindig szöget üt a fejembe,hogy a herceg túl hosszú távot tud áthidalni falon futva, irreálisnak hat. Arról nem is beszélve, hogy amikor nem ugrik elég nagyot, hogy ráugorjon egy deszkára, akkor a fizika törvényeit meghazudtolva szinte oda teleportál a deszkára. Biztos túl sok elvárásom van.
-
Thome
veterán
Az első videó fele után van amikor lecsúszik a lepedőn.. ott baloldalt érdekesek azok a nyílvesszők, ahogy zuhannak be a falon belül...

-
BalaNce87
addikt
Én azt nem értem hogy elviekben ez a játék az AC motorjával készül, ahogy az előbbi pop is csak az cell shaded volt, de videókat elnézve ez közel sincs az ac-hoz grafikailag, játékélményileg meg elég gáz, ellenfelek várnak arra hogy megöld őket, gondolom ez is valami konzol cucc, már ac2-n is látszódott a konzolosdi, pl ha fegyvert váltasz megáll a játék, ezt utoljára a bioshock boxos változatában láttam.
-
N3ST1C
tag
Hát egy AC2 megjelenés után többet vár az ember az igaz, legalábbis ezeknél a videóknál...
-
elithun
őstag
Graphic: improved
Gameplay: reduced -
Sicilian
addikt
Háát ez nekem nem bejövős...

-
Ez a vidi nem volt már? Vagy legalábbis ismerős. (Lehet hogy ilyen repetitív?)
-
iBlast
aktív tag
Elég gáz, hogy a "lézerkardjával" 1 ütéssel levág mindenkit...meg a mászás is elég nyomorékra sikerült.
már most látszik, hogy elég repetív lesz...szerintem gagyi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Sajnálom így előre ezt is, a fagyasztásos dolgok pedig már felkeltették egyszer az érdeklődésem.
és jó lesz kis kölyköknek konzolra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)