Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pprod94
aktív tag
Update: Kikapcsoltam a security chipet és máris 28mp a Windows boot.

-
pprod94
aktív tag
Kíváncsi voltam már, kivittem az udvarra.
Verőfényes napsütés van nálunk, így a telefon kameráját is "szembe" vágta, ez lett a végeredmény:
Szerintem nem vészes, bár a telefont jobban láttam, de végszükség esetén használható azért!
A boot időt még sokan furcsálltátok, most megnéztem, hogy csak a Windows 7 betöltése (post és GRUB után) 22mp. -
pprod94
aktív tag
Köszönöm, a hw-es gyorsítást még nem is néztem, igazából annyit nem videóztam, no meg mivel még szépen vitte így nem bántam, hogy pörög.
Azt hiszem írtam is, de nekem sem kell több fél percnél GRUB után. Addig viszont nem tudom mire kell 20-30 mp, lassan posztol, pedig BIOS-t is frissítettem, elsődleges meghajtó is be van állítva. Nekem 4GB ram van, no meg az SSD, ennek sem tudok belekötni a HDD-s asztali gépemhez képesti sebességébe.
A panelnek nem néztem utána, bár az sem zavar, cserélni ennyiért nem akarom, ez már így fog lepusztulni.. az unokámnál 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen program, ami...?
- SSD kibeszélő
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Verőfényes napsütés van nálunk, így a telefon kameráját is "szembe" vágta, ez lett a végeredmény: