Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pprod94
aktív tag
Update: Kikapcsoltam a security chipet és máris 28mp a Windows boot.
-
pprod94
aktív tag
Kíváncsi voltam már, kivittem az udvarra.
Verőfényes napsütés van nálunk, így a telefon kameráját is "szembe" vágta, ez lett a végeredmény:
Szerintem nem vészes, bár a telefont jobban láttam, de végszükség esetén használható azért!
A boot időt még sokan furcsálltátok, most megnéztem, hogy csak a Windows 7 betöltése (post és GRUB után) 22mp. -
pprod94
aktív tag
Köszönöm, a hw-es gyorsítást még nem is néztem, igazából annyit nem videóztam, no meg mivel még szépen vitte így nem bántam, hogy pörög.
Azt hiszem írtam is, de nekem sem kell több fél percnél GRUB után. Addig viszont nem tudom mire kell 20-30 mp, lassan posztol, pedig BIOS-t is frissítettem, elsődleges meghajtó is be van állítva. Nekem 4GB ram van, no meg az SSD, ennek sem tudok belekötni a HDD-s asztali gépemhez képesti sebességébe.
A panelnek nem néztem utána, bár az sem zavar, cserélni ennyiért nem akarom, ez már így fog lepusztulni.. az unokámnál
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Mire jó vajon napjainkban egy közel 8 éves notebook? Nos, én igazából fél éve vásároltam, de azóta is...
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest