Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Nekem egy SL300-asom van, abba kellene vennem végre akkumulátort. Hála égnek még lehet venni bele, igaz utángyártott lesz, de strapabíróbbnak írják, mint a gyárit.
Ha írsz privit, adok linket (aztán lehet nézelődni).Amúgy az tényleg érdekes, hogy az általam használt gép is már lassan 8 éves lesz és még mindig megy. Igaz nem HC felhasználó voltam, de azt sem mondhatom, hogy otthon a polcon állt. Idővel nekem is befigyel majd egy reinstall, illetve egy SSD-s megoldás is ráférne a notira. Ami mindig visszatart, hogy érdemes-e még rákölteni. Újat most biztos nem vennék, de mégis csak 8 éves gépről van szó.
Az írást én is szívesen olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Mire jó vajon napjainkban egy közel 8 éves notebook? Nos, én igazából fél éve vásároltam, de azóta is...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
- Ujjlenyomatos bejárati ajtó kilincs 6hó jótállás!
- AKCIÓ! Apple Watch Series 7 45mm Cellular rozsdamentes acél óra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest