Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az írja strapabíróbbnak az ugy. aki el akarja adni...
Ugy. akku veszélyei: hazavághatja az alaplapot, akár teljesen. Gyorsan meghalhat.
Gyári előnye: ha meg is hal nem öl meg semmit. Gyártótól függően rengeteget is bírhat. Rengeteg alatt értsd lazán 5+ év 500-1000 ciklus közt. Ennyit egy ugy. se fog bírni.
Ilyesmikre akiknek van igénye TP topikban mindig talál valakit aki szét tud nézni a csoda dobozában/ nekem is van egy csoda dobozom de általában csak akkor nézek bele ha kérdeznek
/
T400-ról majd írok később, elsőre annyit kitűnő választás. Pro kontra ismerem, egy-két trükköt is. Nekem már a hw-e kevés sajnos ahogy minden c2d-s gép az.szerk: vimes Az elég szomorú. Most első genes i5 notebookom van. Bekapcstól 20-22 másodperc múlva már írhatom a hsz-t a chrome-ba
x200-nál kb fél perc volt. A rettegett 840 evo-val, ez van az "új" gépben is. Ki kell kapcsolni minden ellenőrzést bootnál, és lehetőség szerint közvetlen hdd-n keresse először a rendszert - hdd/ssd neki ugyanaz -. Ha nagyon másról akar valaki indítani f8 v 9 és felugrik bekapcskor a boot order, még bios-t se kell bántani hozzá.
szerk3: le is videózom ha kell
szerk2: Tim82 Maradék 1% esélyét én lövöm ki, mod biosnál van ilyen csak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Mire jó vajon napjainkban egy közel 8 éves notebook? Nos, én igazából fél éve vásároltam, de azóta is...
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bármire képes ASUS 3060 - Te már felkészültél? Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest