Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Nekem egy SL300-asom van, abba kellene vennem végre akkumulátort. Hála égnek még lehet venni bele, igaz utángyártott lesz, de strapabíróbbnak írják, mint a gyárit.
Ha írsz privit, adok linket (aztán lehet nézelődni).Amúgy az tényleg érdekes, hogy az általam használt gép is már lassan 8 éves lesz és még mindig megy. Igaz nem HC felhasználó voltam, de azt sem mondhatom, hogy otthon a polcon állt. Idővel nekem is befigyel majd egy reinstall, illetve egy SSD-s megoldás is ráférne a notira. Ami mindig visszatart, hogy érdemes-e még rákölteni. Újat most biztos nem vennék, de mégis csak 8 éves gépről van szó.
Az írást én is szívesen olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Mire jó vajon napjainkban egy közel 8 éves notebook? Nos, én igazából fél éve vásároltam, de azóta is...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest