Hirdetés

2020. július 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [PowerBuldog:] 42

Hozzászólások

(#1) amanoba


amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

amikor az ember letört, reményvesztett lehet, hogy kevés az "ugyan tesa, ne legyé má az!"
szerintem inkább magaddal/magadban kell rendezni dolgokat, és elhatározást tenni. aztán pedig akarni is kell, és legfőképpen tenni az elhatározásért, nem feladni, nem meghátrálni..sablonnak hat amiket írok, de a véleményem szerint minden hozzáállás kérdése. meg kell találni azokat a dolgokat amik örömet okoznak, és azokra koncentrálni, az segíthet kijutni a gödörből, aztán szépen lassan egyre feljebb, feljebb, feljebb..

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#2) Vakegérke

Ha életet kaptál, hát éld!
Nem potyára pottyantunk a valódi Való Világba.

Gondolod, hogy csak te látsz borúsan?
Nekem is voltak hasonló gondolataim, és feltételezhetően jelzik mások is, hogy én is, én is...
Na és?

A legmélyebb gödör is csak egy próba, ki kell állni.

Kedden leszek 60 éves.
Ha tizenéves korban kinyírtam volna magam, nem részesültem volna a házasság szentségében, nem tarthattam volna félkiló kenyérnyi gyermekeimet a karomban.

Próbatétel az egész. Álld ki.
Leszel még önálló, lesznek gyermekeid, unokáid.
Ámen!

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#3) Xirtam


Xirtam
(veterán)

20 vagyok! Sokáig így vélekedtem volt egy csodálatos szerelmem imádtam. Összeköltözés volt a tervben. Majd nem úgy alakultak a dolgok! Otthagytam az ELTE-t és dolgoztam 1 évig egy konzol szakküzletben. Most ott járok, hogy anyukám elveszítette a házát, és az autóját. Mert nem úgy alakultak a dolgai mint ahogy annak kellett volna. Erre pozítivan áltam a dolgokhoz. És nem mondom 1 ft-om sincs, hogy most esetleg elmenjek nyalni egy fagyit. De úgy voltam vele, hogy igen? Akkor játszunk így. Nyitottam egy PC boltot , A SEMMIBŐL. És próbálom ebbe ölni az energiámat. ÚGY, hogy Magyarországon annyi PC bolt van mint Németországban összesen. Pedig 1/3! De ez se baj. Más megcsinálta ? MEG! Egy szer élünk mért ne.

Pedig ha tudnád hányszor feküdtem le úgy, hogy bár ne ébrednék fel. De azzal nem jutottam volna előrébb. Legalább egy célod legyen. Hidd el sokkal jobb lesz úgy élni.

Pedig annál fájóbb mint azt nézni, hogy anyukám aki 52 éves 2 nap alatt elveszítette mind azt amiért dolgozott. Ez volt az a pont ami arra sarkalt. Hogy JÁTSZAK!

(#4) norbee2244


norbee2244
(senior tag)

Mindig van kiút..Nekem fél éve volt a mélypontom.Az egészet nem írom le,de ha erőt tudsz meríteni belőle privátban megosztom veled..Kitartás!

(#5) Kolondrum


Kolondrum
(félisten)
LOGOUT blog

Kellenek az ilyen bejegyzések nekem is mert észbe kapok h amúgy nálam nincs is annyira nagy baj és nem is volt. Ma a nagytakarítás alatt arra jöttem rá h annyi cuccom van h kegyetlen!!!! Már van rendes munkám is, hol nyugodt vagyok, párocskám mellettem áll.

Kitartás! Mást nem tudok én mondani.

Poco F2 Pro

(#6) Picike8


Picike8
(aktív tag)

Alvás elôtt húnyd le a szemed és képzelj el egy világot! Egy világ, amelyben megvan minden, ami neked kell. Képzelj el egy várost! Legyenek benne azok a dolgok, amik kellenek! Ha akarod, lehetnek benne épületek, autók stb.... Ez már csak a te képzeleteden múlik.

Másnap kelj úgy, hogy mindezt megcsinálod! De nem egy nap alatt!!! És nem nagy dolgokat! Nem kell várost építened, elég "csak" a fontos dolgokat megcsinálnod! Nem kell nagy dolgokat, elég csak egy apróság!

Aztán aznap elalvás elôtt megint képzeld el a várost! És menjen ez minden este! Amikor valami apróságot megcsináltál, mindig "jutalmazd meg magad valamivel"! Egy szép festmény (amit te is festhetsz!), egy finom vacsora/ebéd/reggeli, vagy egy kis kiruccanás. Viszont sose jusson eszedbe a kötél, a hajszárító, a kés! Gondolj bele, lehet, hogy egyszer jó lesz!
Viszont sz@rból nem lehet várat építeni! Lelkileg hozd vissza magad nullára! Utána kezzd el egyre feljebb vinni magad! Egy, kettô... De ne: egy, három...

Ha nem megy, ajánlom a pszihológust! Tudnak segíteni és egyáltalán nem ciki!

És BESZÉLJ ANYUKÁDDAL!

[ Szerkesztve ]

(#7) Kolondrum válasza Picike8 (#6) üzenetére


Kolondrum
(félisten)
LOGOUT blog

Lehet építeni. :DDD Bocsi, de tudom! :))

Poco F2 Pro

(#8) Löncsi


Löncsi
(őstag)

Hogy van-e bármi értelme az egésznek.

Nincs. :DDD

Kapsz X időt amit arra ütsz el, amire akarod. :)

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#9) PierNight


PierNight
(aktív tag)

Én is hosszú évekig depressziós voltam és értelmetlennek találtam az egész létezést de rájöttem ha kinyírom magam vagy ha ezen rágódok attól sem lesz jobb! Tételezzük fel megölöd magad akkor meghalsz, annak mi értelme? Egyszer úgyis megtörténik nem kell azt siettetni! Ezt az opciót szépen félre kell tenni és MERNI és ÉLNI és arra gondolni mit veszthetek ha megpróbálok boldog lenni? rosszabb nem lesz mintha azonnal megölném magam. felesleges!

(#10) Gergő_


Gergő_
(őstag)

Egyelőre két tanács a túléléshez:
Ne hallgass senkire, eddig is ez lehetett a gond.
Ne vedd komolyan azokat, akik téged sem vesznek komolyan. Minek?(nem őket utálni, el kell fogadni, hogy ilyenek)
Próbáld meg szeretni a körülötted lévőket. Ez hülyén hangzik de itt kezdődik minden, nem várhatsz el jót másoktól amíg te sem adod ki mindet magadból.
Azt hiszem ez három volt. :D
A lényeg, hogy nem kell fizikailag meghalni ahhoz hogy újjászüless! Érted? Az életed oda vitt, hogy szükséged van egyfajta újjászületésre de ehhez nem kell megölnöd magad. Elég ha azt a világot felejted el, amit te kreáltál, körülötted van, oda vitt ahol most nagyon rosszul érzed magad. Nem biztos, hogy meg fogod tudni változtatni, de megpróbálhatod ha akarod.
Hidd el rengeteg ember van a világban aki szeretni fog és rengeteg aki nem ;] , csak neked kell jól megválasztani.

(#11) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(félisten)

szerintem keress egy másik rendes csajt. nem csak az az 1 van a világon (aki most már foglalt újra) ....

ez a hajó elment, de vannak a világon hajógyárak :DDD

| Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> https://bit.do/fliccprint | eladó Fuji XT10, PLA filamentek, apróságok

(#12) k. válasza Xirtam (#3) üzenetére


k.
(őstag)

Totál igazad van, a tervek mindig kellenek!
Legyen valami, amit meg akarsz valósítani, amiért küzdeni akarsz, és helyre fog tenni.

Én most azon elmélkedem-ősztől fősulin marketing szakon tanulok- hogy csinálok egy netes webshoppot, és ott egy bizonyos fajta-nem irom ide:D- mobil tartozékokat fogok árulni. Akinek eddig mutattam ismerősi körben mind akart egyet.
A lényeg, hogy kitaláltam, hogy a suliban szerzett tudást valahogy majd hasznosítanám, szerencsére lesz tőkém rá-mégha nem is olyan hű de nagy összeg- és reménykedek, hogy valamennyit ki tudok belőle hozni.
Engem jelenleg az vezérel, hogy előre juthassak felnőttként a karrieremben.

(#13) Xirtam válasza k. (#12) üzenetére


Xirtam
(veterán)

Helyes! :R

(#14) Jamby18


Jamby18
(aktív tag)

Csak pislogok, hogy egyes embereknek milyen lelki problámái vannak akikről itt azt hittem, hogy erős személység (avatar alapján :B ) de legalább beismeri és kiírja magából ami segít.

[ Szerkesztve ]

(#15) Tom5


Tom5
(addikt)

Agykontroll.
Ismerős a szitu, most erre próbálom ráállítani az agyam mert nekem is elegem van a sok negatív dologból minden szinten. Konkrétumot nem írok mert kb háború és béke hosszúságú.
Talpra kell állni és menni tovább előre...bírni az élet pofonjait. Aztán majd lesz jobb
(dúrva, hogy ezeket én irom...) :Y

(#16) sz4blya


sz4blya
(csendes tag)

Aki saját kezével elveti emberi életét, az szellemé válik és többé nem nyerheti el az
újjászületést.

Nem lehet kellemes az idők végezetéig szellemként bolyongani. :F

Már nem másért írtam le ezt, minthogy ez lebegjen a szemed előtt. Csak most leszek 18, de összetörtek már párszor. Állj fel! Nekem a rockzene segített.

[ Szerkesztve ]

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#17) Gergő_ válasza sz4blya (#16) üzenetére


Gergő_
(őstag)

Újra megkapja ugyanazt amivel korábban is szembe kellett néznie és leküzdenie, egyes nézetek szerint alacsonyabb életformában születik újjá, hátraveti magát.

(#18) amanoba válasza Tom5 (#15) üzenetére


amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

nem akartam ezzel előhozakodni, mert én nem értek hozzá, vagy nem tudatosan teszek ezt-azt.
viszont épp a minap, egy komám mesélt erről, hogy mindenhez pozitívan áll hozzá, és mennyivel jobb neki..félig üres/félig tele pohár esete, azt mondja tanulható, odafigyelést igényel.
én is hiszek benne, de én máshonnan közelítem a dolgokat meg, viszont a lényeg ugyan az:

"ember küzdj, és bízva bízzál"

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#19) Tom5 válasza amanoba (#18) üzenetére


Tom5
(addikt)

Egy kedves ismerősömmel beszélgettünk erről. Nála is bevált. Én sem értek hozzá de megfogadtam, hogy ezentúl megpróbálok mindenhez pozitívan hozz állni. Nem könnyű mikor az ember padlón van...de most megpróbálom az agyam ráállítani a dologra.

(#20) sz4blya válasza Gergő_ (#17) üzenetére


sz4blya
(csendes tag)

According to Hindu beliefs if a person commits suicide, he neither goes to the hell nor the heaven, but remains in the earth consciousness as a bad spirit and wanders aimlessly till he completes his actual and allotted life time. Thereafter he goes to hell and suffers more severely. In the end he returns to the earth again to complete his previous karma and start from there once again.

Igazad van. Félig :DDD
Magyarul: (az öngyilkos) rossz szellemként letölti a hátralevő idejét, majd a pokolba kerül, hogy még súlyosabban szenvedjen, majd végül vissza a földre, és megkapja ugyanazt a karmát (sorsot).

[ Szerkesztve ]

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#21) máyköl


máyköl
(veterán)

"Az életben nincsenek második esélyek"

Amikor ezt a mondatod elolvastam, egyből egy dal jutott eszembe. Hallgasd meg, de komolyan! [link]

(#22) Kassadin


Kassadin
(addikt)

Nem szabad sohasem feladni, csak előre. ;)

(#23) kaskader


kaskader
(őstag)

Pont ugyanezeket érzem már kb. egy éve. De totálisan ugyanezeket.

Minden naponta 4-5 okot találok arra, hogy miért kellene meghalnom.
De aztán mindig találok EGY olyat, amiiért élnem kellene, és az összes fent említett okon felül áll.

[ Szerkesztve ]

(#24) beefjeez


beefjeez
(senior tag)

Én is elgondolkodtam ezeken, de végül elkezdtem komolyabban gördeszkázni(hobbi szinten), és egyszerűen lefoglalta mind az agyamat, mind az időmet. Végül beleadok mindent, és próbálok élni :) Persze néha teljesen kikészülök, igazából majdnem minden összeomlott egy év alatt...

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [PowerBuldog:] 42
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.