Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tutu7030


Tutu7030
veterán

:R

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro

(#2) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Olyan ez a mese, Gyulabá, mint a jó bor. "Itatja" magát, nem lehet betelni a zamatával. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#3) potyautas válasza Vakegérke (#2) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Köszönöm a visszajelzést. A megnyitások száma történelmi mélypontra süllyedt, de Ti néhányan biztatást adtok a folytatáshoz (na, meg a magam kedvéért is írogatom, mint ahogy ezt korábban már megbeszéltük)

(#4) Vakegérke válasza potyautas (#3) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ne nézegesd azt a fránya statisztikát. Ha örömet okoz, akkor írj, ha nem, akkor ne erőltesd. Szív, lelkesedés kell ehhez. Vagyunk néhányan, akik önző módon várjuk a következő, na meg az azt követő írásaidat, legyenek azok ennek a mesének a folytatásai, akár mások, de ha befogod a beszélőkéd, nem tehetünk ellene, meg fogjuk érteni.
Írni, mesélni csakis úgy lehet, hogy nem kívánunk elismerést, tömegek "tapsát", hiszen a történet kikívánkozik belőlünk, nincs megfelelési kényszer. Önmagunk örömére tesszük, az meg már bónusz, ha elolvassák. Ha másoknak is örömet okoz, mindegy, hányan vannak, elismerést jelent.
Örömet okozni jó. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) potyautas válasza Vakegérke (#4) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Az első mondatoddal a feleségem is egyetért, az utolsóval meg én is....a többivel is. ;)

(#6) UnA válasza potyautas (#3) üzenetére


UnA
Korrektor

Úgy megy ez, hogy amikor meglátják, hogy nem két bekezdés, akkor megijednek :) Én is, ezért ilyenkor megy a Pocketbe, és elolvasom később...

(#7) Paxker315


Paxker315
addikt

mindig elgondolkozom, ha Galambos Krisz rájön, hogy új kontinenst talált, akkor azt szerényen magáról elnevezve ma Kolumbiának hívnák? :)) ;)

illetve,ha nincs jelentős klímaváltozás a 14. század közepétől, és Vinland továbbra is elérhető maradt volna a skandinávok számára, vajon mire vitte volna?

Még egy kedvenc hi-fi szcenárióm szerint Mánuel Komnénosz halála után továbbra is tehetséges-intelligens emberek kerültek volna Bizánc élére, méltóan a komnénoszi örökséghez--> a történeted meg sem történt volna..

okk, csak érintőlegesn kapcsolódik ide, de a fikció és fantázia nem ördögtől való. :))

[ Szerkesztve ]

Mindennapok nehézségei https://tinyurl.com/hetkoznapok

(#8) potyautas válasza Paxker315 (#7) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Ez az ötlet úgy született, hogy egy másik csoportban feltették a kérdést, hová mennénk vissza a múltba? Elkezdtem írni, s csak aztán gondoltam bele, milyen sok mű született már erre az alap gondolatra. Lehet, hogy kicsi, lehet, hogy savanyú, de az enyém :)

(#9) Paxker315 válasza potyautas (#8) üzenetére


Paxker315
addikt

;) . jó írás=> elolvasva gondolatok, fantáziák születnek s megmozdítja a képzelőerőt. Ezt megtette.

Mindennapok nehézségei https://tinyurl.com/hetkoznapok

(#10) UnA válasza potyautas (#8) üzenetére


UnA
Korrektor

Persze ez érdekes, de szerintem akkora a távolság az 500 év alatt (nem is nyelvileg, hanem még inkább kulturálisan), hogy egymás megértése már önmagában komoly problémákat okozna... ;)

(#11) potyautas válasza UnA (#10) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Magam is így gondolom, de ezt sajnos nem igazán tudom eléggé érzékeltetni. (ha tudnám se tenném, mert olvasmányként élvezhetetlen lenne)

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.