"– Meséld tovább főnök, figyelek."
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
"– Meséld tovább főnök, figyelek."
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Nem hiszem el, hogy ilyen választékosan beszéltetek katonaként 40 éve
Nem éppen az irodalmi nyelvet beszéltük, de korántsem trágárkodtunk annyira, mint a mai diákok. Ezt nem bántásként mondom, de még a lányok szájából is dől a szenny.
Átolvastam újból. Nem tudom mire mondod, hogy választékos. (Hogy is kezdődik az első rész? )
Az üveghegyen is túl, hol a kurtafarkú malac kúr. Izé, túr.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Erről jut eszembe! Tudjátok, hogy a klasszikus magyar mesék kezdetének helyszíneit be lehet azonosítani?
Az Óperenciás tenger Ober Ens, vagyis alsó és felső Ausztria határa, az Ens folyón túl, ahonnét látni az Alpok havas csúcsait, ami a napfényben csillogva olyan, mintha üvegből volna.
Ezt már vagy hallottam valahol, vagy ha említetted korábban valamelyik történetedben, akkor ott olvastam. Tényleg, említetted?
"nincs rá lezsóidő"
bejegyzés Haditorna 4.