Hirdetés

2020. augusztus 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) D1Rect


D1Rect
(félisten)
LOGOUT blog

Tetszik.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#2) Vakegérke

Az írás nagyon jó, élvezettel olvastam. Nagyon jó a stílusod. :)

Érdemben inkább nem szólalok meg, nem kavarom fel az össznépi bili tartalmát.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#3) Csemike


Csemike
(csendes tag)

Nagyon jó kis írás, élvezet volt olvasni, köszönöm. :)

„A dolgok jó oldalát érdemes nézni, Cora kisasszony, igaz, nem mindig lehet tudni, hogy melyik a jó oldal. Nem nagyon feltűnő.”

(#4) potyautas válasza Vakegérke (#2) üzenetére


potyautas
(csendes tag)
LOGOUT blog

Nem is szeretném, ha konkrétan átmennénk politizálásba. Viszont az jutott eszembe, hogy a ma már 28 éves lányom megkérdezte úgy 10 éve, hogy mi az a szocializmus. Magam is meglepődtem azon, hogy nem tudtam neki röviden megfogalmazni. A mai fiatalok közül bizonyára sokan vannak akik nem tudják, de talán nem is baj.

(#5) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

..öhhhmmm... ez a plakátletépősdi ez mikor történt? :F
A 90-es tavaszi választásokon? Nem, ugye? Akkoriban már lehetett "tépkedni". :D Nekem is van egy TOBAPИЩИ КOHEЦ plakátom még azóta. :P

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#6) potyautas


potyautas
(csendes tag)
LOGOUT blog

Plakát elszakítás. 1966-ban. (azt hiszem) A '90-es választást már felnőtt fejjel éltem meg. Lobogtattam is a tulipános zászlót a Daciámon. Szép idők voltak.

(#7) Móci


Móci
(addikt)

Jó írás, tetszett. Elég nehéz elképzelni mai fiatal fejjel, hogy akkoriban hogy mentek a dolgok.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8) Tidus


Tidus
(őstag)

Nekem a mostoha apám megszállott kommunista még mindig. Maxista-Leninista párt iskolát kitünőre végezte, vezető beosztásban dolgozott, párt titkár helyettesként vadászgatott az elvtársakkal.
A rendszer váltás egy ér vágás volt neki, én akkor 19 voltam és utáltam a dolgaiért, mivel minden az érdekekről szólt. 1992 óta csak köszönünk egymásnak, de azóta többször voltak kemény vitáink a külömböző ideológiai nézeteinkről, volt úgy hogy feleségem és anyám állt közénk.
Választásokkor anyámnak az MSZP-re kell szavaznia, mivel bemegy vele a fülkébe, megteheti mert a választási bizottságban is ülnek régi elvtársak.
Természetesen ezen dolgok miatt, miután megnősültem(15éve) semilyen szülői pártfogásban és segítségben nem részesültem. Viszont büszke vagyok magamra, mert apósom szerény segítségével tellett családi házra, autóra, és gyönyörű családom van.
De szüleim nincsenek.
Szóval a politika eddig is elmehet.
Nem hiába emlegették néhány éve a hírekben, hogy ketté van szakadva az ország, és családok is kettészakadnak a politika miatt.
Nálunk így áll Apám és a politika.

(#9) potyautas válasza Tidus (#8) üzenetére


potyautas
(csendes tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy ketté van szakadva, de már nagyon a szélén. Aki abba született bele, hogy bármit megtehet, soha nem fog megváltozni. Abban lehet bízni, hogy ha a mi generációnk kihal, el is felejtődik az a természetellenes ideológia.

(#10) Tidus válasza potyautas (#9) üzenetére


Tidus
(őstag)

Igen, a gyerekeim is már csak hallomásból tuják.
De viszont aki ismeri a történelmet az tudja hogy Németországban is 30 év kellett hogy kitisztuljanak a fasiszták a közéletből, ez nálunk is igaz lessz.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.