- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
A kutyaütőknek akkor ennyi volt?
-
potyautas
tag
Fél évig éltem a fővárosban. Attól szerettem meg, hogy már nem idegen, hanem (úgy ahogy) megismertem. Első időkben nagy kaland volt sétálni Csepelen, aztán autóval közlekedni Budán. Pesten már korábban is elég jól eligazodtam, de ma már Budán se vesznék el. A kőbányai barátném mondta, hogy én vagyok Pesten az egyetlen, aki szeret BKV-zni. Nem tudom egyetlen vagyok-e, de szerettem a tömegközlekedést. Voltak kalandjaim, vannak emlékeim. Azt a közhelyt se hagyhatom ki, hogy Budapest nagyon szép város. Ha valaki ebben kételkedik, üljön fel este a 2-es villamosra! ...
-
petipetya
nagyúr
"Te Gyuszi! Hogy tetszik neked Budapest?
Nagyon. Nagyon tetszik. Olyan, mintha hazajöttem volna.
Aztán hosszasan magyaráztam ezt az érzést."Mint született pesti, remélem erről az érzésről kicsit (nagyon) bővebben majd fogunk olvasni a későbbieknek.
-
potyautas
tag
Szerettem azt az időszakot. Egy szilveszter este elmentünk Szentesre, hajnalban pedig hazaautóztunk. Ez közel 400km egy baráti találkozóért. Meg se fordult a fejemben, hogy mérlegeljem, megéri-e odautazni. A keserűséget Nuccio miatt érezheted. Valójában sok bosszúságot okozott. Aggódhattunk érte, mint egy rossz gyerekért. Nem is tudom, miért szerettük.
-
Vakegérke
félisten
Keserédes emlék. Nem tudom miért, ez jutott az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest