Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
bocs, most már hat a fogalmazásgátló!
"Akinek kell az USB-C, annak a hiánya problémát okoz."
Igen, akinek problémát okoz a hiánya, arra van egy csomó megoldás."Akinek meg nincs rá szüksége, annak viszont miért is probléma hogy van USB-C?"
Miért fizessek olyan dologért, amire nincs szükségem, oké tudom fillérekről van szó! Ez olyan mint az RGB-s cuccok, minek ha soha nem használom azon részét.Bocs én ilyen téren begyöpösödött, maradi, gondolkodású vagyok.
-
belaazallat
addikt
2000 Ft-ért vehető type-c kábel.
Vagy Aliexpressről és társairól olcsón rendelhető elektronika, amivel lehet moddolni a ház kivezetéseit. Én pl az első szériás CM 690 2db usb 2.0 kivezetéseket lecseréltem 3.0-ra. 1500Ft-ból. Megértem, hogy nektek miért kellene a csatlakozó, viszont ti is értsétek meg a nem mindenkinek szükséges, ha kell rengeteg alternatíva áll a rendelkezésetekre gyári megoldáson át, elektronikai moddingon keresztül elég széles a skála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi