Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Köszi az ajánlót, eddig jól elvagyok a demóval
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
-
Cythyel
senior tag
kipróbáltam a demo-t
egy TD-nek jó, de valahogy egy ponton hirtelen nagyon megugrik a nehézségi fok az éppen játszott pályán
plusz lehet mivel én még a flash érában (értsd 20 évvel ezelőtt) rengeteg TD-t toltam, ez már valahogy kicsit ismétlődő rókabőrnek érződik nekem -
Én temérdek TD játékkal játszottam már. Még egy Android emulátort (Nox Player) is felraktam, hogy játszhassak PC-n azokkal amik csak mobilon vannak.
Nem tartom magam profi TD játékosnak, de ez a játék az első pályákon nagyon könnyű, talán kicsit sok hullám van benne, de a Defense Zone sikeres TD játék is ilyen.
Amúgy a cikkem kihangsúlyozta, hogy nem akar ez több lenni, de amit nyújt az minőségi, rengeteg hasznos QoL funkcióval. -
troller
senior tag
Elég egyértelműnek tűnik, de a biztonság kedvéért csak rákérdezek. Droidra nincs, ugye?
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
-
ityam
őstag
Pofás kis játék, de én olyat keresek, ahol lehet terelni a támadókat, hogy merre menjenek. A Defense Grid 1-2-t nagyon szerettem, de másik hasonlóba még nem futottam bele. Bár nem is keresgéltem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Megjegyzés: A játék kapott egy ingyenes frissítést (2022.11.18.) két új pályával, két új toronnyal, pár hasznos új funkciót és javitásokat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asztali PC (i3-8100 /RX470 8GB /16GB DDR4 RAM /1TB SSD! / Üveg oldallap)
- Eladó egy bontatlan Xiaomi Watch S3 okosóra
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8265U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo g50-70 - 250GB SSD + 1TB HDD, 8GB Ram, 4400mAh akku
- Macbook Air 2022 M2 13.6" 16GB 8C/8C 256GB SSD Asztroszürke 23 Ciklus/100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest