Hirdetés

2020. február 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gabor7th


gabor7th
(addikt)

A saját területeiken nagyon jól elvannak a kínai cégek; végül a nyugati cégeknek lehet jobban fog fájni, mert ezután ők se mehetnek kínai piacra, amiről annyit álmodtak, legábbis ilyen megtorlás várható. Mondjuk a kínaik amikor lehet inkább a sajátot (nyugati másolatot) választják és látják a nyugati cégek, hogy amúgy se az a mesés hely számukra mint gondolták Kína.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#2) Zeratul


Zeratul
(addikt)

pl.: Android Kínában betiltva, Apple betiltva. 1.5 Mrd lakosú piacot elveszteni igen csak betenne a jenki IT cégeknek is.

(#3) Graphics


Graphics
(félisten)

Infineon!

Nem nehéz szó pedig....

(#4) gabor7th


gabor7th
(addikt)

Mi viszont mint ország a kínaiakat választjuk, de ha két oldal élesen elvál és mondjuk végül nem is lesznek kompatibilisek egymással a technológiai megoldások... Nem hiába mondta az amerikai nagykövet:

"miután magukkal hozzák az új 5G-technológiát, ők fogják irányítani annak felhasználását is. A kínai kormány kezére akarja játszani a saját és gyermekei jövőjét? Én aggódnék emiatt."

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#5) adamssss

Kijelethetjuk hogy a masodik hideghaboru elkezdodott.

Irom is a cikket a Logout-ra. :)

(#6) tuki2200 válasza Zeratul (#2) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Azzal ők maguk ölnék meg a Xiaomit, OnePlust, OPPOt, Meizut meg az összes többi hazai márkát. :)

(#7) Zeratul válasza gabor7th (#4) üzenetére


Zeratul
(addikt)

Tényleg mennyivel jobb amikor a jenkik irányítják...

(#8) Zeratul válasza tuki2200 (#6) üzenetére


Zeratul
(addikt)

Azokra bármikor feltolnak saját oprendszert.

(#9) egyedülülő


egyedülülő
(senior tag)

Már a guglis hírnél vártam, hogy mikor történik valami hasonló és tessék.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#10) Tomassy00


Tomassy00
(senior tag)

Egyből az intel jutott eszembe... Ennyi erővel azokat is szankcionálni kéne...

" Az Egyesült Államokban vádemelésig jutott a kémkedés ügye, ami nagyrészt spekulációkra épült, ugyanis a vizsgálatok során azt sikerült kideríteni, hogy a Huawei készülékei a konkurenseknél ugyan lényegesen több biztonsági rést tartalmaznak, arra viszont nincs egyértelmű bizonyíték, hogy ezeket szándékosan hagyták a rendszerekben, lehetett pusztán hanyagság eredménye is. "

(#11) gabor7th válasza Zeratul (#7) üzenetére


gabor7th
(addikt)

Ez nem arról szól, hogy a jó USA, meg rossz Kína vagy fordítva... Hanem, hogy mi egy nyugati szövetséghez tartozunk, de egy ilyen alap dologban pedig mást akarunk, mikor mások úgy döntöttek, hogy kínaiakat kizárják? Ez tarthatatlan. Szerintem Orbán végül elengeti a kínai 5G-t.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#12) enginev3.0


enginev3.0
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Tiltsák ki az applet a googlet az androidot és minden más amerikai terméket Kínából

Vagy ez már megvolt?

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll Vadonat ÚJ 6TB WD Red és Purple HDD eladó

(#13) gejala válasza gabor7th (#1) üzenetére


gejala
(senior tag)

Egyre több amerikai cég kezd rájönni, hogy hiába fájnak nekik a mostani megregulázások, ha Kína továbbra is úgy csinálja a dolgokat, ahogy eddig, akkor 10 év múlva sokkal rosszabb lesz minden.
Igazából már rég rá kellett volna csapni Kína kezére, hogy ne lophasson el mindent, amit csak lát, és ne működhessenek a nyugati cégekre vonatkozó szabályok nélkül. De talán jobb később, mint soha.

(#14) dh66e válasza Tomassy00 (#10) üzenetére


dh66e
(veterán)

Megy f.szméregetés,ugye Trumpnak anyagilag kell virítania és most zsarol,de az amerikai cégek szerintem ennek most nagyon nem örülnek mert ha Kína válaszlépést eszközöl akkor anyagilag nagyon rosszul járnak.
Amikor egy ország a szövetségeseit lehallgatja akkor szimpla képmutatás a kínai 5G technológia miatt aggódnia.

(#15) schawo válasza adamssss (#5) üzenetére


schawo
(titán)

meddig marad hideg?

SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500

(#16) gejala válasza dh66e (#14) üzenetére


gejala
(senior tag)

Mindenki lehallgat mindenkit, akit tud, ez nem erről szól. Itt arról van szó, hogy egyre több mindenkinek kezd fájni, hogy Kínának nem kell betartania azokat az évtizedekkel ezelőtt elfogadott szabályokat, amihez a nyugati cégek tartják magukat. Akár jogi kötelezettségek miatt, akár azért, mert nyugaton ez az erkölcsi norma.
Az első komoly csapás azért pont a Huaweit érte, mert hirtelen rajta találtak legkönnyebben fogást.

(#17) gabor7th válasza Tomassy00 (#10) üzenetére


gabor7th
(addikt)

Szerintem ez nem arról szól, hogy melyik biztonságosabb, hisz az összes megoldást meg lehet hackelni. Arról szól, hogy kinél lesz majd a lekapcsoló gomb. Elvileg egy olyan jövőt akarnának építeni, ahol az otthonok, önvezetőautók, ipar, minden közlekedés netre van kötve pár nagy felhőbe és abszolút függeni fognak a távkapcsolattól. Akié a rendszer az kikapcsolhatja az egészet, és... ezzel zsarolhat, vagyis hatalmat szereznének a kisebb államok felett ezzel. Megmondhatják, hogy nem tetszik amit csinál az illető ország, ha nem hagyja abba, akkor mondjuk pápá ipar. Nem is olyan kicsiben már megy hasonló. Pl. a Microsoft a millós nagyságrendű felhasználó táborral rendelzető Gab közösségi oldalnak (ami úgy határozza meg magát, mint a szólásszabadság közösségi oldala) megüzente, ha nem töröl bizonyos postokat, az egészet cuccot lekapcsolják, tehát a többi millió ember se használhatja tovább a Gab-ot. A Gab a Mcirosoft felhőjét használja.

Az amerikai nagykövet ezt mondta:

"miután magukkal hozzák az új 5G-technológiát, ők fogják irányítani annak felhasználását is. A kínai kormány kezére akarja játszani a saját és gyermekei jövőjét? Én aggódnék emiatt."

De nemcsak ő szólt ránk, hogy hagyjuk ezt azonnal abba:

"Strayer(Én: kiberügyekért felelős helyettes államtitkár) válaszában távlati veszélyeket sorolt és azt mondta, hogy „hosszútávú nemzetbiztonsági és gazdasági következményekről” beszélnek partnereikkel, ugyanis, ha „egy idegen hatalom kontrollálja a hálózatot, az drámai hatással lehet a gazdaságaink jövőjére”. Strayer szerint például zavart idézhetnek elő az alapvető infrastruktúrában, szellemi tulajdont lophatnak el, személyes adatokat szívhatnak le, és ez alapjaiban hathat a magyar gazdaságra. Strayer megemlítette, hogy Nagy-Britannia „több száz sebezhető pontot” talált a Huawei szoftvereiben. „Úgyhogy arra kérjük a (szövetséges) országokat, hogy alaposan gondolják meg a kínai vállalatok ajánlatait” - tette hozzá. A helyettes államtitkár szerint az 5G hálózatot a Huawei-jel kiépíteni a fenti kockázatok miatt hosszú távon költségesebb választás, mint finn, svéd vagy dél-koreai cégekkel (Nokia, Ericsson és Samsung), és azt hangsúlyozta, egy ilyen döntésnél a beruházás teljes életciklusát kell vizsgálni. "

[ Szerkesztve ]

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#18) dh66e válasza gejala (#16) üzenetére


dh66e
(veterán)

Én nem hallgatok le senkit ráadásul kínai mèzet sem veszek. ;]

(#19) Sanya válasza Zeratul (#7) üzenetére


Sanya
(veterán)

Észak-Korea GDP per fő: 1 300USD 2016-ban
Dél-Korea GDP per fő: 27 608USD 2016-ban

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#20) DraXoN válasza gejala (#13) üzenetére


DraXoN
(őstag)

ki van ez "találva", hisz külföldi vállalat csak úgy mehet oda ha "vegyesvállalattá" válik a helyi kirendeltség és legalább 51%ban kínai tulajdonban van... így eleve nem lesz "lopás" a technika "átvétele"...
De hát "nyugatnak" ez jó volt.. a saját dolgokat meg nem fejlesztették és "elhaltak" a 80as években...

csak ha most "izmozni" fognak, igazából senki nem nyerhet vele rövidtávon ... hosszútávon meg nem tudni ki nyer (senki, de inkább az aki "életben marad")...
Manapság a gazdaságok annyira egymástól függenek és egymásra épülnek, hogy az egyik a másikat simán tönkre rakhatja... szó szerint életekbe kerülhet, ha kína megtagadja az orvosi gépek alkatrész ellátásának exportját... de ez fordítva is igaz.. sok országban gyártanak alkatrészt ezen gépekbe (a "precízebb" dolgok máig sokszor nem kínában készülnek hozzájuk).. a golyóstollba golyót gyártani is csak alig pár éve képesek a kínaiak jó minőségben..

The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20@4100mAh

(#21) <Adamsky> válasza gejala (#13) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

Maradjunk annyiban, hogy nem Kína kezdte (a kémkedést) ;) A nyugatnak max. az fáj, hogy kezdenek jobbak lenni benne. Az egészet pedig ki szívja meg? Naná, hogy a "kisember".

(#22) gabor7th válasza gejala (#16) üzenetére


gabor7th
(addikt)

Mind Kína, mind a cégei éppen térdrerogynak, a kivétel ott is a számtech szektor. Lehet azt is szerertnék térdrerogyva látni.

Most csak pár adat:

"Even with the government focus on deleveraging, Chinese borrowing rose 14 percent in 2017, ballooning to 266 percent of gross domestic product, from 162 percent in 2008."

Nagy a kínai GDP? Nos az adósságuk a GDP-jük 266 százaléka és 2008-tól több mint 100 százalék jött ehhez. Vagyis nagyon rövid idő alatt nagyon elb@szódtak a dolgok.

Jó de mi cégekkel kötünk üzleteket, azok hogy állnak? Így:

"Példátlan ütemben dőlnek be a kínai cégek"

"Egyre nagyobb bajban vannak a kínai cégek, ahogy törleszteniük kell a kibocsátott kötvényeik után járó kamatokat. Két különböző bank becslése is azt mutatja ugyanis, hogy a dollárban és jüanban kibocsátott kötvények rekord mértékben dőltek be tavaly, vagyis ezek a vállalatok nem tudták fizetni a hitelekkel járó kamatkötelezettségeiket, illetve nem tudták refinanszírozni az adósságaikat "

" a fizetésképtelenség rekord mértékre nőtt a vállalati kötvények körében. Ráadásul a várakozások alapján az idei évben sem várható érdemi megkönnyebbülés."

"Sorra mennek csődbe a kínai cégek - rekordmagas a fizetésképtelenség"

"Rekordmagasra szökött a kínai vállalatok adóssága a gazdasági lassulás és a hitelezési feltételek szigorodása miatt"

"Sosem látott értékre, 159,6 milliárd jüanra nőtt a fizetésképtelen, kínai devizában denominált (onshore) vállalati adósságállomány a japán Nomura becslése szerint - ez a 2017-es szám mintegy négyszerese."

"Corporate debt currently accounts for over two thirds of total debt, standing at 170% of GDP in 2015. This is more than twice the size of corporate debt in advanced economies (85%) and more than three times that of emerging market economies excluding China (50%) (Ma and Laurenceson, 2016).

Jó de még esetleg mondhatod, hogy de azt hallottad, hogy Kínának van a legnagyobb deviza tartaléka, szóval lazán ki tudnak fizetni mindent és még marad egy csomó.

Nos Kína devezia tartaléka ennyi:

https://tradingeconomics.com/c..

"China's foreign exchange reserves rose by USD 9 billion from a month earlier to USD 3.099 trillion in March 2019,"

Szóval 3.099 trillió dollár amerikai trillióval a tartalék.

Ehhez képest csak a nemrég "felfedezett" helyi kormányzat adóssága:

"$6 trillion of local government debt may be lurking under the surface in China: S&P"

Ráadásul a devizattartalék olyan papirokban van, hogy pl. 25 évig nem használhatják fel, vagy bukják a kamatot, vagy még amúgy sem.

Szóval egy a lényeg: Kína iszonyatosan el lett adósodva nagyon rövid idő alatt, és ez még csak a jéghegy csúcsának a csúcsa amit ezzel mutattam. A deviza tartaléka pedig csak egy apróság az adósságához képest.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#23) Alchemist válasza gejala (#16) üzenetére


Alchemist
(őstag)

Bizony, már kb. 15 éve a kínaiak tyúkszemére kellett volna lépni, akkor ezt finomabban, kiegyensúlyozottabban meg lehetett volna tenni.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#24) gabor7th válasza <Adamsky> (#21) üzenetére


gabor7th
(addikt)

A kémkedés folyamatosan ment még mielőtt létezett számítástechnika és Kína bizony előbb létesült mint az USA. Nem kéne senki oldalára se állni a kettő közül, hanem mindtől védeni az üzleti titkainkat...

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#25) bambano


bambano
(titán)
LOGOUT blog

ez a húzás jó példa arra is, hogy az amcsi cégek mennyire jó partnerek információbiztonság területén.

aki ezek után egy lyukas garasnál többet bíz a guglira, az minimum kaszkadőr.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#26) <Adamsky> válasza Alchemist (#23) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

Csak csöndben kérdezem, hogy mitől is jobb náluk a fejlett nyugat Amerika, a mindenen a kezét rajta tartó facséval? Én utóbbinak estem volna már rég neki.

(#24) gabor7th
"... hanem mindtől védeni az üzleti titkainkat..." - de, ez képtelenség, Te is tudod.
Ebben az egészben nekem most az fáj, hogy miközben a nagyfiúk elkezdtek izmozni, le se sz@*ják, hogy közben hány "parasztot" taposnak el. Hirtelen semmi sem lett drága, és most már senkire és semmire nincsenek tekintettel.

[ Szerkesztve ]

(#27) MZsoltee válasza gabor7th (#17) üzenetére


MZsoltee
(veterán)

Amikor kiderült, hogy Amerika lehallgatja a saját szövetségesét (Merkel), akkor ne legyünk naivak. A nyugati oldal is ezt csinálja, ugyanezeket az eszközöket használja. Annyi, hogy Kína ügyesebben, így a legegyszerűbb megoldás, ha megpróbálják kitiltani. Az is érdekes, hogy az oroszok külön DNS rendszert alakítanak ki.
Információs háború van. Egyre kiélezettebben és láthatóbban az átlagember számára is. Egyre több információt és befolyást szeretnének szerezni a másik portáján, míg a sajátjukat védeni.

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#28) Honzi válasza schawo (#15) üzenetére


Honzi
(senior tag)

Lassan itt a nyár már nem tarthat sokáig.

Ryzen 1600 & GTX 1070

(#29) 3.Aragorn válasza adamssss (#5) üzenetére


3.Aragorn
(addikt)

Én is pont erre gondoltam. Ez igazából senkinek se lenne jó, főleg hogy az USA legnagyobb hitelezője Kína. De minket sem érint kedvezően a helyzet, hiszen igyekszünk kedvező kapcsolatokat ápolni mind Kínával, mind az USA-val.

Nem minden vándorút céltalan...

(#30) hobizoli válasza Zeratul (#2) üzenetére


hobizoli
(veterán)

ott van india meg del kelet azsia tobbi resze meg eu, mint piac
kina meg megb.szthatja a cuccait kb, ha nincs ra sw-e

kinai jomunkasember meg amugyis leginkabb belpiacos kommunikacios eszkozt szeretett hasznalni, mert a 250-300k-s iphone-ra a proliknak ott annyira sincs penze, mint itt

ott az 4-6 havi keresete vkinek

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#31) jozefgucci1 válasza gabor7th (#22) üzenetére


jozefgucci1
(őstag)

Biztosan úgy van ahogyan azt leírtad , mert ilyen gazdasági kérdésekben nem vagyok a toppon ,de azt tudom , hogy Kína brutál mennyiségű nyersanyagtartalékkal rendelkezik és magas részesedéseik vannak a harmadik világbeli bányákban . Egyes ágazatok jelenleg is készlethiánnyal küzdenek , mert a keletiek beraktároztak és ennek még nagyon látható jele nincs ,de gondolom ami késik nem múlik . Persze nem olyan biztos , hogy Kína visszatartana megrendeléseket ,de nagyon könnyen megnehezíthetni a repülőgép-olajipar sorsát .

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#32) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Ezzel a fehér ház naggyon sok amerikai lobbista/politikus zsebébe nyúl bele... Jó lesz ez :)

build bridges not walls

(#33) hobizoli válasza jozefgucci1 (#31) üzenetére


hobizoli
(veterán)

aztan aszondja a USA kormanya annak a 3. vilagbeli nehany orszagnak, hogy allamositsatok a kinaiak cuccait, es atveszem toled azt a nyersanyagot ennyiert
akkor majd mi lesz?

oda megy a kinai nephadsereg hadiflottaja az egyetlen ex-szovjet fejlesztesu 30 eve is mar elavult anyahajojaval izmozni az egyikhez, megvedeni a kinai gazdasagi erdekeket?
wow
egy jol iranyzott lovessel lent is van a tengerfeneken
amire stikaban kaptak egy csuzlit a jenkiktol

[ Szerkesztve ]

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#34) GeryFlash válasza bambano (#25) üzenetére


GeryFlash
(addikt)

Igen illetve az Intel, Qualcomm, Broadom etc cégekre :C Istenem milyen a sötétség, persze gonosz gugli most jól eljátszotta a beléjük vetett bizalmat :W

Több mindent, kevesebb semmit!

(#35) tntmax


tntmax
(aktív tag)

Nem értem mit pattog ez a harmadik világbeli szőke bohóc... szerintem ebből csak rosszul jöhet ki az usa.

(#36) gejala válasza <Adamsky> (#26) üzenetére


gejala
(senior tag)

"mitől is jobb náluk a fejlett nyugat Amerika, a mindenen a kezét rajta tartó facséval? Én utóbbinak estem volna már rég neki."

Azért a Facebook alatt is egyre forróbb a talaj, egyre többen esnek neki Amerikában és Európában is. Most már lassan történni is fog valami. De például Kínában egy ilyen cég tényleg sérthetetlen, ha az állam odaáll mögé.

(#22) gabor7th
"Mind Kína, mind a cégei éppen térdrerogynak, a kivétel ott is a számtech szektor."

Na ez is egy érdekes történet lesz az utókornak. Kínában nagyon komoly társadalmi problémák lappanganak, amiket azzal fedtek el az utóbbi 20 évben, hogy hatalmas volt a gazdasági fejlődés. A lassulással együtt ezek most egyre erősebben felszínre törnek majd. Aztán amikor az alsóbb jövedelmű rétegek rájönnek, hogy már nincs többé "amerikai álom", akkor durván ki fog borulni a bili.

Kezdjük például a csodálatosan félrement egykepolitikával, ami miatt mindenki fiút akart és inkább elvetették a lánygyermekeket. Most ott van a probléma, hogy rengeteg férfi nem fog párt találni, mert egyszerűen nincs annyi nő. De legalább tényleg sikerült durván csökkenteni a születésszámot, amivel most már a lakosságszám is csökkenésnek fog indulni. Csak arra nem gondoltak, hogy ez megroggyantja majd a száguldó gazdaságot és 30 év múlva kezelhetetlenné teszi az idősek számát.

[ Szerkesztve ]

(#37) Egon válasza adamssss (#5) üzenetére


Egon
(nagyúr)

Kijelethetjuk hogy a masodik hideghaboru elkezdodott.

Pontosan ez futott át az én fejemen is. Egyébként főleg az a rész vicces a cikkben, hogy aggályosnak tartják, hogy a kínai cégek által kezelt adatokat a kínai állami szerveknek át kell adniuk egy kínai törvény alapján - még jó, hogy usákiában szó sincs ilyesmiről - oh wait... :U
Más kérdés, hogy ideje gátat szabni a kínaiak nyomulásának, mivel tényleg pofátlanul lopnak. De ezt valahogy nem úgy kellene megtenni, hogy bedőljön a világgazdaság.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#38) kpityu2 válasza <Adamsky> (#26) üzenetére


kpityu2
(senior tag)

Attól, hogy nem csuknak le ha szidod Trumpot, és nem tagadják meg tőled a vonatjegyet ha nem vagy elég jó elvtárs.

Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál.

(#39) Geller72


Geller72
(veterán)

..Hiába építené fel totál saját hw-ből a telefonjait, hiába lenne egy saját play store, saját Android, saját OS akár, a legtöbb fejlesztő nem fog arra (is) fejleszteni csak mert Huawei. És pont ez fog nekik betenni, az SW rész. No Gmail, No Google Play..etc. És itt most egyáltalán nem az ázsiai része számít a dolognak, hanem az, hogy a Huawei eszméletlen sok telefont elad(ott) globálisan, és azok akik eddig ragaszkodtak/függtek az androidtól, androidhoz, azoknak lesz ez igazán nagy érvágás, mondhatni használhatatlan lesz az OS.

Ami biztos, (ez az én véleményem) hogy ha nekem most lenne egy ilyen telefonom, akkor nagyon gyorsan megszabadulnék tőle. Azt olvastam, hogy ez az egész korlátozás a már meglévő (gondolom Google accounttal rendelkező) felhasználókat nem érinti, de vajon tényleg így van e, vagy esetleg véletlenül egy új OS verziónál majd már nem lesz esetleg update?? Valamint mennyire fog ez a része az új, még meg nem jelent készülékekre kihatni, Azzal ha nekem van egy G. accom, akkor nekem mégis lehet majd új Huawei készüléket használnom, vagy sem? Ezek lesznek majd a necces részek. :D. Amit Huawei tulajként esetleg nem várnék meg. ;]

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#40) Graphics válasza Geller72 (#39) üzenetére


Graphics
(félisten)

Mondjuk azért 100-150 millió eladott készülékre már elképzelhető, hogy megéri fordítani egy appot, főleg, ha ezt okosan meg is tudják oldani....

A legtöbb fejlesztő arra fog fejleszteni, ami van. Fentebb írtam is, hogy ezt Linux alapra kellene megtenniük, az eddigi appokat lehetne telepíteni pl.. De ezt majd a fejlesztők megoldják.

Szeerintem nagy esély van rá, hogy van működő rendszerük készen.

Még a végén a Huawei jól jár egy saját app-store-ral, ha jól sakkoznak.

Amúgy én is kaptam e-mailt tőlük:

"A Huawei Technologies összes eddig megjelent, felhasználók által már megvásárolt, valamint kereskedelmi forgalomban elérhető okoseszközén most és a jövőben is változatlanul elérhetők lesznek a legújabb Google és Android frissítések."

[ Szerkesztve ]

(#41) MaUser válasza tntmax (#35) üzenetére


MaUser
(addikt)

Nem ő pattog, már a demokraták is ütik egy ideje, hogy még ezek a lépések sem elég kemények. Igen, azok a demokraták, akik még két hónapja azt nyilatkozták, hogy Trump trade war-ja tönkreteszi az USA-t, miközben az összes releváns demokrata vezető ennél is keményebb fellépést kér Trumptól már bő fél éve. Vicces a politika, s az is, hogy ilyenkor látja csak az ember, hogy ugyanaz a szűrés megy Index/444 oldalán is a nekik nem tetsző tények kapcsán, mint a másik részen, csak talán kulturáltabb formában.

Btw, pont az a baja Kínának, hogy itt nincs akitől ők segítséget remélhetnek amerikai részről. S bár Obama eléggé bealudta Kína felemelkedését, még ő is egy csendes-óceáni anti-Kína NATO létrehozásán dolgozott. Emiatt van az egy út, egy övezet program is (ugye újul meg irreális áron a Belgrád-Budapest vasútvonal), ahol korrumpálható vezetőkkel vetetnek fel kínai kölcsönöket irreális infrastrukturális beruházásokra, majd amikor nem tud fizetni a delikvens, akkor a kínai fél kegyesen felajánlja, hogy némi területért cserébe elengedi a tartozás egy részét. (Aztán ott véletlenül nyílik egy katonai bázis. :U )

[ Szerkesztve ]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#42) tntmax válasza MaUser (#41) üzenetére


tntmax
(aktív tag)

Köszönöm a részletes választ.

(#43) hobizoli válasza Graphics (#40) üzenetére


hobizoli
(veterán)

de ez a mar eladott termekekre vonatkozik csak
majd kijon egy meglegujabb Andoid verzio nem sokara, aztan szia, az ujjal az meg majd veletlenul nem megy

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#44) bambano válasza GeryFlash (#34) üzenetére


bambano
(titán)
LOGOUT blog

azért van különbség a tudatos döntéssel elkövetett adatbiztonsági incidens meg a töketlenkedés között.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#45) Geller72 válasza Graphics (#40) üzenetére


Geller72
(veterán)

Nem éri meg. De majd ezt az idő megmondja. Az meg, hogy neked mit ír a Huawei, egy dolog. Holnap reggel a Google-nál fordítva ül rá valaki (vagy Trump) a budira, aztán ez már nem így lesz. Nem árt észben tartani, hogy itt nem úgy van, hogy most akkor a Broadcom nem ad cuccot, le van xarva, majd mi lemásolunkgyártunk egy másikat, aztán ennyi. Ezen a piacon (is) MINDEN licencfüggő. Ha valamire nincs licenced, akkor nem gyárthatod. Minden le van védve. A wifi technológián, a gsm-en át a gps-ig minden. Ha nem kapnak licenszet, végük. Márpedig... :U

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#46) cybermanus


cybermanus
(őstag)

Már van működő Huawei app Store.

Homo sacra res homini!.Nyekladni.

(#47) hobizoli válasza tntmax (#35) üzenetére


hobizoli
(veterán)

3. vilagbeli? :DDD

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#48) adamssss válasza schawo (#15) üzenetére

Vegig. Szerintem.

Ma mar nem a fold adja az erteket. Ma lerohanni egy orszagot akkora penzbe kerul hogy azt semelyik gazdasag sem engedheti meg maganak, es nem is jovedelmezo. Ld: Krim. A ruszkik bele is rokkantak kb.
Ma az informacio az ami ertek azt meg digitalisan is meg lehet szerezni. Erzert robbant ki ez a haboru is.
Mindket felnel van atom igy egyik sem fog kockaztatni.

A vilag kette fog szakadni lesz a nyugat es a kelet de valoszinuleg elobb utobb bekeben fognak egymas mellett elni. Pontosabban ma mar mashogy nem is lehet a globalizacio es az atom miatt.

[ Szerkesztve ]

(#49) jozefgucci1 válasza hobizoli (#33) üzenetére


jozefgucci1
(őstag)

Erre azért nem látok sok esélyt ,de Kína már így is felhalmozott jókora készletet , szóval majd szerinted elmennek érte vagy mi lesz ?

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#50) Weareus


Weareus
(őstag)

Hmmm. Az USA mindig is "izmozott". Mindenkivel és mindenhol. Minden területen.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.