- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Huananzhi X99 TF
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz elfelejtette #40 üzenetére
Ezt mondom! A szanitereket tudod lemondani....2 fürdő esetén sem sok, mert abból nem tesz be extrát, de az egész lényege az, hogy aki erre jön látja, hogy szépek a házak (azt nem mondtam hogy jók is! ), szép nyílászáró, színezett aluredőny, színes csatorna, Tondach XXL cserép stb. , ezzel kialakít egy lakóparki, igényesnek tűnő arculatot és kelendőbbek lesznek a házak...
MOD. pl mindenhová raktak be Montel kéményrendszert, nekem ugyan nem kell de ha kell hanem van...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
elfelejtette
veterán
Egyébként meg az, hogy a kivitelező "alapáron" adja ezeket, az csak annyit jelent, hogy nem tudsz spórolni 1-2 milliót, ha esetleg a neked felesleges extrákat nem kérnéd, mert mindenképpen beszerelik...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
anjani182
őstag
Azóta már 2021-22-23-ban szétverettem az egész házat.... igen ekkor lett fontosabb! Nemtudom mondtam-e de egyrészt voltak hibák is eredetileg, másrészt miután benne éltünk rájöttünk, hogy mi hiányzik, és azokat megoldottuk úgy, hogy tényleg hosszú távra tervezünk.
Akár gondolok itt olyanra, hogy elől fullba térkövezés, hátul térkő+műfű, hátul trapézlemez kerítés, a földszinten a laminált padló lecserélése hidegburkolatra, de akkor már bement az elektromos padlófűtés, 2 fürdő 0-ról felújítva, tetőn az üveggyapotot kőzetgyapotra cseréltük, de akkor már nagyon jó tetőfóliát is tetettem be, tetőtéri szobák újraburkolása melegburkolattal, nemtudom terasz újraburkolása, elől a bejárati ajtó előtti lépcső kiszélesítése oldalirányba, és akkor már újraburkolás, összes nyílászáró cseréje, tetőablakok is műanyagra, lenn pedig a gagyi Aluplast VEKA-ra cserélve....RAL szalag be stb. stb. falba beépített biokandalló, nappali és előszobába és a terasz oldalálára díszkő felrakatása, új konyha...stb.
De igen alapvetően az is benne volt, hogy mégsem olyan minőségi minden amit a generálkivitelező berakott, szép-szép a fóliás Aluplast ablak, de azért a 140e Ft-os bejárati ajtó messze van a jótól...meg hasonlók!
MOD: és akkor még menetközbe derül ki, hogy a lenti fürdőbe a PVC cső visszafele lejt (akkor már felverettem), közben a kazán is beszart abból is új kellett, a WC tartályokat Grohe-ra cseréltük, aminek nem mechanikusan működik a nyomólapja (a mechanikus Styronnak évente eltört kb.), Wellis kád, WC-k, ülőke, zuhanyfolyóka stb. Elég drága csapokat vettünk Grohe, de azok is beszarnak, közölte a garanciális szerelő amikor cserélte a kádtöltőt meg a zuhanyt hogy ez még az olcsó kategória (50e a szett).
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz anjani182 #35 üzenetére
mert láthatóan a kollégának ezek ugyanannyira irreleváns dolgok, mint nekem.
értem, hogy neked ezek fontosak, de csomó mindenkinek meg nem.
ha nálatok a generálkivitelező alapáron adja ezeket, az tök fasza, de legtöbbször meg feláras, és a népeket annyira azért nem érdekli az ereszcsatorna színe, hogy erre pluszban költsönGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
anjani182
őstag
Én elég sok mindent újítottam/cseréltem ezen a téren, bár nem mondanám okosháznak de azért van:
- wifis elektromos kapu
- wifis gázkazán
- wifis redőny (de a fali kapcsolóval is működik!)
- wifis klímák (2db)
- wifis elektromos padlófűtés az egész földszinten (igazából 2 körre osztva) 1 kör: nappali, 2. kör: étkező+konyha+előszoba
- 1-2 wifis led lámpa, gyári XXLUTZ-osak
- wifis kamerarendszer
- ezen felül wifis műszaki cuccok mint pl. légtisztító, robotporszívó, TV, soundbar, stereo szett, szobai ventillátor stb.Nem nagyon tudnám elképzelni ezek nélkül, persze minden működik a hagyományos módon is, van fali vezérlés, kapcsoló bármi...
MOD: a rendőny témához egy plusz infó, még ha nehéz is elképzelni, elmondom hogy 230x230-as terasz nyílászáróhoz, alu-hőszigetelt redőnyt neked senki nem fog felrakni gurtnisan, mert egyszerűen nem tudod felhúzni!!! szóval igen vannak estek amikor amúgy meg kell venned!
MOD2: az utólagos redőnyhöz meg csak annyit, hogy rohadt nagyot takar ki a nyílászáródból, és még ráadásul csúnya is a tokot nézegetni...
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
Csak azt mondom, hogy mivel te sem vettél mittudomén színezett csatornát meg fehér az ablakod, így most "megvéded" ezt a házat ezen a téren, erre gondolnék.
-
De ezt minden nap? Az vagy 500 liter víz. Esetleg 250, ha egymás után fürdötök, de akkor meg valaki hideg vízben fürdik. Azt meg kizártnak tartom, hogy, ha fél óráig áztatod magad egy koszos vízben, akkor ugyanolyan tiszta leszel, mintha lecsapatod magad zuhany alatt. Én, ha fürdök, akkor is lezuhanyzok, mielőtt kimegyek a kádból.
Az lehet a különbség, hogy mondjuk te irodai munkát csinálsz, én meg fizikait, ahol van, hogy olajos leszek meg sáros, poros, stb.Redőny nálam is elektromos, de vagy négy méter széles az ablak, meg a redőny is. Azt meg huzigálja gurtnival, akinek hat anyja van. Olyan nehéz, mint a sár.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
Akkor mi vagyunk az ellenpélda párommal. Kád, zuhany nagyon ritkán.
Mindkettővel tiszta leszel, mond meg haverodnak.Redőny témához csak annyit. Nem tudnám elképezni elektromos redőny nélkül. Viszont távirányítós nekem se kéne. Annak nincs sok értelme.
Nálunk úgy vannak beállítva, hogy napkelte- fel, napnyugta- le. Egyedül a hálóba nem jön fel reggel, ott Alexa és Google asszisztens segít. Semmi macera, és az ára sem vészes.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
anjani182
őstag
Neked lehet
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Biztos akkor nálunk van a baj, a környéki lakóparkba általában 1 generál kitelező épít, milyen érdekes, hogy "alapáron" járnak ezek a dolgok amiket felsoroltam...biztos akkor itt van baj a fejekben ugye?!
Kb. kiröhögnének, ha azzal mennél oda, hogy legyen má' nem színezett eresz, meg fehér ablak és akkor majd vond már le az árból báttya ja meg jó lesz a Dömötör tartály meg a gurtnis redőny. Gondolom te még el is hinnéd, hogy akkor engednek az árból...
-
válasz Hieronymus #23 üzenetére
A kádas fürdő nekem is jólesik néhány havonta, de az tuti, hogy attól nem lesz tiszta az ember. Max, ha tusol is utána. Én is a tusolásra szavazok, ha a tisztaság a cél. Meg zuhany alatt a feleségemmel együtt is vígan elvagyok, a kád már kicsit kényelmetlen. Haverom mondta egyszer: nem mindegy, hogy a kocsidat mosod, mosatod, vagy egy tóban áztatod.
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz Hieronymus #23 üzenetére
A legszemetebb dolog volt, amikor víztakarékosság címszóval időzítős csaptelepet raktak a kolesz zuhanyzóiba
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Hieronymus #20 üzenetére
...plusz Madonna is már megmondta, hogy ő zuhany alatt le szokta pipilni a lábát és ez megvédi a lábgombától ...sokkal kevesebb víz kell zuhanyzáshoz, mint kádfürdőhöz és az sem teljesen igaz, hogy nyáron jobban hűsít a kád: nincs az az ember, aki lazán belefekszik a 16 fokos vízbe, viszont tusolónál meg lehet csinálni, hogy apránként csökkented a hőmérsékletet eddig
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz Krugszvele #19 üzenetére
"a zuhany vízpocskolásra való, nem fürdésre"
Ahhoz képest, hogy (angol?) börtönben találták fel, víztakarékosság okán, valahol - valami félre ment.
A kádból -tusolás nélkül- a piszkos vízből lépsz ki. A tus alatt folyamatosan tiszta vizet használsz.
Vajon melyik biztosít tisztább bőrfelületet?Írd azt, hogy nem szeretsz tusolni. Pont. Nem kell ehhez ideológiát gyártani.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Krugszvele
senior tag
Bezzeg abba nem kötöttetek bele, hogy kád helyett zuhanyzó lett?
A zuhanyzóból folyton fröcsög a víz szerteszét, azt tényleg nehéz takarítani. Ráadásul a lefolyót folyton tisztítgatni kell, plusz a zuhany része is szeret elvízkövesedni, egy káddal sokkal kevesebb baj van.
Nem beszélve arról, hogy kevesebb víz kell hozzá, kényelmesebb, alkalmasabb tisztálkodásra (a zuhany vízpocskolásra való, nem fürdésre. Leöblögeted magad, de nem egy igényes). Akkor még ott van, hogy mikor kijössz alóla, legyen akármilyen nyár, hirtelen mellbevág a jeges levegő. Egyszerűen nem melegszel át alatta, borzasztó érzés. Aztán például ha kád nincsen, akkor nem nagyon tudsz semmit, egy lavórt vagy bármit kényelmesen elmosni. (számítógépházat is tök jó kádban)
A zuhanyzó alját, a padlót folyton fertőtleníteni kell, mert egy baktériumtenyészet lesz, ráadásul ilyenkor nyáron, ha sokat vagy papucsban, hogy mosol benne lábat?? Beviszel egy kisszéket? Nekem ez lett a megoldás.
Általánosságban, ha nagyon profi a csaptelep, akkor elég nehéz vízhőfokot állítani. Szerencséjükre itt víztározó van, ezzel kisebb gond lesz.Egyetlen egy darab előnye van a zuhanynak, kisebb helyet foglal. Ezen kívül kizárólag hátrányai vannak, aminek java része nagyon komoly, életminőséget befolyásoló hátrány.
-
zoli03
őstag
Én is reagálnék:
- nincs RAL szalag (sem külső, sem belső) a nyílászárókon, vagy 9.000 Ft / 50 méter / oldal. Azt tényleg lehetett volna rakni.
- az ablakpárkány lehetne legalább műkőből Ez ízlés kérdése, nekem semmivel nem nyújtana többet egy műkő párkány.
- az ablakoknál nem látok kétszárnyút, valószínű nem gondoltátok át ha ki kell nyitni telibe ezeket a 120?-as ablakokat akkor az mivel jár, meg hát ez a sok egyforma "kocka" ablak szintén nem kelt egy modern hatást Közel sincs 120-as az ablak, szerintem nem annyira zavaró kinyitva.
- az ablakok is lehetnének színezettek, legalább kívül Szerintem meg a fóliás ablak az igénytelen, kívülről úgysem nagyon látom, ha kinyitom, akkor meg egyik fele olyan, másik meg nem, az nagyon szép.
- a csatorna nem színezett Ez megint ízlés kérdése.
- vakolható redőnytök merre leledzik?! Szerintem semmi gond nincs a nem vakolhatóval sem. Annyira zavarja a szemed abban a két percben, amíg bemész a házba?
- elektromos redőnykiépítést megcsináltam volna Szerintem teljesen felesleges, ezért nem adnék pénzt.
Távirányítóval nem akarok szórakozni, ha kapcsolóval kell elindítani, akkor már kézzel is fel tudom húzni egy pillanat alatt.
- a csempéken is látszik hogy elég olcsóak, egyáltalán nem divat már ezek a föld színek, a mázas meg még kevésbé, de majd amikor rárohad a vízkő meglátod Én direkt mázast vettem, nem rohad rá a vízkő. A szín meg szubjektív.
- a csempe kiosztás érthetetlen néhol, ilyen kis darabokat nem szoktak rakni, értelmesen ki kellett volna mérni előtte! Ezt tényleg jobban át lehetett volna gondolni.
- de ez még semmi, mert a csempe méreteket sem sikerült eltalálni, főleg a fürdőben 30-as padlólaphoz, 75-ös falicsempe?! rengeteg a padlón a fuga ez így csúnya..nem beszélve szintén a kiosztásról, ami förtelem Ezzel szerintem nincs akkora gond, ha a tulajt nem zavarja.
- a lámpák nagyon OBI-sok, a 2-vel előző házunkban volt ilyen 2004-ben Ez megint szubjektív, de olcsón és egyszerűen cserélhető később.
- szaniterek dettó full OBI-s, leglegleg olcsóbb, nem igaz, hogy nem fér bele pl. egy beépített WC tartály Sosem értettem ezt a beépíthető WC tartály imádatot. Jó drága, sokkal nehezebb megcsinálni is. Az, hogy szebb, megint csak szubjektív, de az egyik legmocskosabb dolgát megy el oda elvégezni az ember, miért kéne annak a ház legszebb pontjának lenni? Meg amúgy is háttal a tartálynak töltöd ott az időd nagy részét.
- az hogy nincs felcsempézve sehol a plafonig az mi már?! Ezt sem értem, ahol nem éri víz, oda minek magasra vagy plafonig csempézni? Más országokban ez egyáltalán nem divat, sok helyen alig van csempe a fürdőben, csak ahol szükséges, mégsincs hátránya. 5 év múlva már a plafont is be kell csempézni?
- meglátásom szerint az összes ajtó alatt rosszul van burkolva, életembe nem láttam ilyet, ahol a küszöb nem egy síkban van az ajtótok belső oldalával Ezt tényleg jobban is meg lehetett volna csinálni.Ami leírtál hibákat, azok nagy része a te esztétikai ízlésednek nem felel meg, a maradék meg olyan, ha ezek a legnagyobb gondok, akkor boldog lehet az ember egy új ház építésénél, hogy ilyen jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Ramirex
csendes tag
Úristen, vannak bajok az emeleten!
-
-
pn4hvq
senior tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Légyszi még azt áruld el, hogy pontosan mit csináltatol ti, vagy ismerőseitek haveri alapon, és mi az amihez ténylegesen vállalkozót fogadtatok.
-
Ez ++
Egyetlen dologba kötnék bele: "Ha egyáltalán szeretne redőnyt." - persze ez családi ház, meg biztos lesznek fák, és nem térkő lesz az udvaron se Csak nálunk a panelban (full déli fekvésű, konkrétan K-NY irányú a ház) azt látom, hogy felújításkor a régi ablakok kihajítása mellett a redőnyök elhagyása a "menő", ellenben minden szoba kap klímát, a hogyan tegyük élhetetlenné a szomszédok / környék / város / Föld életét gondolat jegyében
Full egyetértek hogy a mai napig sima külső tokos, sima fehér (alu!)redőnyt tennék ha választhatnék, puffogjon aki akar hogy ronda, de tuti nem hagynám el, a hő és a fény kizárásában sokat segít (mert ugye mennyivel könnyebb kizárni, mint beengedni és utána megszüntetni).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Lenry
félisten
6 éve kb ugyanezeket a kérdéseket kaptam meg. úgy látszik neki ez a fontos
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
albiosz
őstag
Muszáj ezt, bro? Végtelenül gusztustalan ez a más zsebében turkálás. Mai viszonyok között vicc áron hozza össze a házikót. Szerintem nem akar mindenki flancolni, bőven elfogadható a minőség.
- nincs RAL szalag (sem külső, sem belső) a nyílászárókon, vagy 9.000 Ft / 50 méter / oldal. meofus-nak?
- az ablakpárkány lehetne legalább műkőből meofus-nak?
- az ablakoknál nem látok kétszárnyút, valószínű nem gondoltátok át ha ki kell nyitni telibe ezeket a 120?-as ablakokat akkor az mivel jár, meg hát ez a sok egyforma "kocka" ablak szintén nem kelt egy modern hatást meofus-nak? klíma mellett max pucolásnál kell kinyitni telibe az ablakot. Az ablak az ilyen kocka szokott lenni, vagy nálatok háromszög formájú?
- az ablakok is lehetnének színezettek, legalább kívül meofus-nak?
- a csatorna nem színezett meofus-nak?
- vakolható redőnytök merre leledzik?! meofus-nak?
- elektromos redőnykiépítést megcsináltam volna meofus-nak? tipikus úri huncutság. Bőven jó a kézzel húzgálós. Ha egyáltalán szeretne redőnyt. Fasza függönyök vannak manapság
- a csempéken is látszik hogy elég olcsóak, egyáltalán nem divat már ezek a föld színek, a mázas meg még kevésbé, de majd amikor rárohad a vízkő meglátod ízlések és pofonok megvan? Szerintem jól néz ki.
- a csempe kiosztás érthetetlen néhol, ilyen kis darabokat nem szoktak rakni, értelmesen ki kellett volna mérni előtte! nagyobb probléma sose legyen
- de ez még semmi, mert a csempe méreteket sem sikerült eltalálni, főleg a fürdőben 30-as padlólaphoz, 75-ös falicsempe?! rengeteg a padlón a fuga ez így csúnya..nem beszélve szintén a kiosztásról, ami förtelem nagyobb probléma sose legyen
- a lámpák nagyon OBI-sok, a 2-vel előző házunkban volt ilyen 2004-ben ízlések és pofonok megvan? Világít oszt jóvan, legalább cserélhető fényforrásos, nem a manapság terjedő párevente kidobós nem cserélhető fényforrásos rettenet.
- szaniterek dettó full OBI-s, leglegleg olcsóbb, nem igaz, hogy nem fér bele pl. egy beépített WC tartály meofus-nak? Aztán ha gebasz van, akkor lehet bontani.
- az hogy nincs felcsempézve sehol a plafonig az mi már?! ebben lehet némi igazságod, fürdőben hasznos ha plafonig van, de tényleg nem divat már.
- meglátásom szerint az összes ajtó alatt rosszul van burkolva, életembe nem láttam ilyet, ahol a küszöb nem egy síkban van az ajtótok belső oldalával nagyobb probléma sose legyenplevips! Szerintem légy nagyon büszke. Főleg, hogy sok mindent saját munkával oldotok meg. Várom a következő részeket és hosszú, boldog éveket kívánok majd az új házban!
-
válasz attila199207 #9 üzenetére
Emlékeim szerint a szennyvíz lefolyócsövét mélyebben kellene vezetni,
Egy erősebb tél esetén a fagyás komolyabb gondot okozhat.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
attila199207
tag
Földbe a sárga PVC csövet szoktuk tenni, Szaki ellenör videóit szoktam nézni, ott mindig elmondja, hogy a szürke KG cső nem való föld alá haszoncsőnek.
-
elfelejtette
veterán
Ha egyénileg oldjátok meg, talán még a 3 misi is bőven elég lesz a szigetelésre.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
anjani182
őstag
Mindegy, ha 500e Ft van konyhabútorra, tényleg nincs miről beszélni...
Tehát kb. most mondtad ki, hogy a ház nem olyan lesz amit szeretnél, csak azért lesz ilyen mert ennyi van rá...
[ Szerkesztve ]
-
válasz elfelejtette #3 üzenetére
Ami tervezve van még:
Hátravan még 500.000 Ft a konyhabútorra.
1.000.000 Ft a klímákra.
3.000.000 Ft a külső szigetelésre.
500.000 Ft kell még az ágyra, kanapéra.Kell még főzőlap, páraelszívó, sütő, mosogatógép, mosógép, asztal székekkel, ruhásszekrény.
@icemad Nem akartunk kiskaput, könnyen kihúzható a nagykapu, feleslegesnek tartottam volna. Anyuméknál is sokszor a nagykaput használjuk, pedig ott sokkal nehezebben lehet kihúzni.
@anjani182 Kinek mi az ízlése, meg mit engedhet meg. Az ablakpárkány nekünk pont műanyagból tetszik jobban, és sokkal olcsóbb mint a műkövek.
Az ablakokból a kétszárnyú, pontosan kétszer annyiba kerül...nekünk ez is megfelel.
A csempe, járólap mind BAUHAUS-os, és igen olcsóbb kategória, kivéve a fürdő, WC járólapjait, annak 9000 ft volt nm-re! De ez fért bele, és nekünk így tetszik!
A lámpákat a Möbelix-be vettük, persze vannak sokkal szebbek is, 20 ezer / db áron.
Már nem divat plafonig csempézni, szerintem azt pont csúnya. -
Jól látom, hogy elől nincs "kiskapu"? Miért nincs? (Tényleg érdekel, ilyen megoldást még nem láttam.)
-
anjani182
őstag
Üdv!
Nekem annyi problémám van, hogy amennyire tetszett a kerítés és az nem is annyira alap/olcsó megoldás, a többi dolgon pedig elkezdtetek spórolni láthatóan. És pont azok, amiket évekig/évtizedekig néztek.
Több dolgot emelnék ki:
- nincs RAL szalag (sem külső, sem belső) a nyílászárókon, vagy 9.000 Ft / 50 méter / oldal.
- az ablakpárkány lehetne legalább műkőből
- az ablakoknál nem látok kétszárnyút, valószínű nem gondoltátok át ha ki kell nyitni telibe ezeket a 120?-as ablakokat akkor az mivel jár, meg hát ez a sok egyforma "kocka" ablak szintén nem kelt egy modern hatást
- az ablakok is lehetnének színezettek, legalább kívül
- a csatorna nem színezett
- vakolható redőnytök merre leledzik?!
- elektromos redőnykiépítést megcsináltam volna
- a csempéken is látszik hogy elég olcsóak, egyáltalán nem divat már ezek a föld színek, a mázas meg még kevésbé, de majd amikor rárohad a vízkő meglátod
- a csempe kiosztás érthetetlen néhol, ilyen kis darabokat nem szoktak rakni, értelmesen ki kellett volna mérni előtte!
- de ez még semmi, mert a csempe méreteket sem sikerült eltalálni, főleg a fürdőben 30-as padlólaphoz, 75-ös falicsempe?! rengeteg a padlón a fuga ez így csúnya..nem beszélve szintén a kiosztásról, ami förtelem
- a lámpák nagyon OBI-sok, a 2-vel előző házunkban volt ilyen 2004-ben
- szaniterek dettó full OBI-s, leglegleg olcsóbb, nem igaz, hogy nem fér bele pl. egy beépített WC tartály
- az hogy nincs felcsempézve sehol a plafonig az mi már?!
- meglátásom szerint az összes ajtó alatt rosszul van burkolva, életembe nem láttam ilyet, ahol a küszöb nem egy síkban van az ajtótok belső oldalávalEgyelőre ennyi, de tényleg nem bántásból írom ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Jelenleg mennyi a hivatalosan tervezett költség?
További sok sikert, eddig nagyszerű munka."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
PSti
tag
Csak így tovább, nagyon tetszik a folyamat, meg az egész ház!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Külpolitika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Óvodások homokozója
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 1TB SSD / 2TB HDD / 750w Gold! BeszámítOK
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AlzaErgo gurulós TV állvány 37"-70" fekete - alkalmi áron
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest