Hirdetés

2021. szeptember 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Xarina


Xarina
aktív tag

Én már többször vettem, igaz csak euró alapú visa kártyával, de még nem volt gondom velük. Milyen hibaüzenetet kapsz pontosan?

(#2) pit stop válasza Xarina (#1) üzenetére


pit stop
addikt

Fizetésnél írja ki hogy hiba, mert a megadott kártyaadatok nem helyesek vagy a bank nem engedélyezte a tranzakciót.
Az adatokat jól adtuk meg, és több bank kártyájával is próbáltuk, mindegyikre ezt dobta ki :(

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#3) Xarina válasza pit stop (#2) üzenetére


Xarina
aktív tag

Nagyon sokszor vettem már nagyon sokféle légitársaságnál jegyet neten keresztül, de emlékeim szerint az EasyJet-tel soha nem volt problémám. Nekem néhányszor volt olyan, hogy nem fogadta el a bankkártyát más társaságnál. Ezekben az esetekben általában az volt a hiba, hogy én a normál betéti kártyát választottam (mivel nincs hitelkártyám). Ha hitelkártyaként adtam meg a bankkártyám adatait (pedig nem az volt), akkor már elfogadta. Az Easynél is lehet választani, próbáld ki a másik opciót, bármilyen kártyád is legyen.
Esetleg előfordulhat, hogy a banknál épp karbantartás van vagy kevés a limit a fizetéshez. De mivel több kártyával is próbáltátok, így ezek valószínűleg most nem jönnek szóba.

(#4) pit stop válasza Xarina (#3) üzenetére


pit stop
addikt

Köszi a tippet :)

Végül bevontam egy közvetítő irodát, és rajtuk keresztül már gond nélkül sikerült megvenni - igaz kicsit drágábban, de fontos volt az aznapi utazás.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#5) Vesporigo


Vesporigo
aktív tag

Én is belefutottam pár hete ebbe a hibába. Dombornyomott és vésett mastercarddal is próbáltam. Kutattam a neten, mindenhol azt ajánlották, hogy debit card helyett credit cardot válasszam ki (hiába nem credit cardom van...). Így már működött a foglalás az easyjet oldalán a dombornyomottal.

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.