Jó lett nagyon. Grat.
A készülék nagyon tetszett, bár én a 8"-t (kb.) szeretem. Ez épphogy nagy.
[ Szerkesztve ]
Jó lett nagyon. Grat.
A készülék nagyon tetszett, bár én a 8"-t (kb.) szeretem. Ez épphogy nagy.
[ Szerkesztve ]
(#3) Fitzgerald
Elég drága szerintem ennyiért (nem tudom neked mennyibe került, de 250 dollár körül látom mindenhol plusz áfa/vám), áfával-vámmal több mint 70000 forint jelenleg. Ha az MP6-os Mali-450 lenne benne, még akkor is túl lenne árazva. Nekem egy csont ugyanilyen hardverrel szerelt telefonom van, az még EU raktárból rendelve is olcsóbb ennél. Annyi a különbség, hogy annak IPS a kijelzője. Az LG Gpad 8.3 is hasonló árban van már, de még kínai brandek között is van jobb választás, olcsóbban. De a lényeg úgyis az, hogy te elégedett legyél vele. Grat hozzá!
[ Szerkesztve ]
nem tudom de nem győzött meg a nexus 10 cseréléséről, na majd a 9 talán
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus || 8800 Ultra -- Because I believe in power
A Nexus mellett nem rúghat labdába, mondom ezt most egy gyári Lollilop rom használata mellett a Nexus 4-en.
"nincs rá lezsóidő"
Hm, érdekes volt erről a márkáról olvasni. Még nem láttam róla itt cikket, viszont van valami ~100$ körüli Win8-as tab-juk is, az igen jó ajánlat, kérdés persze hogy minőség/megbízhatóság terén mennyire konvergálhat ehhez.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
(#8) mbalint987
Nagyon tetszik a cikk stílusa, grat. Jó lenne a gép, csak az Android 4.2-es rendszer már szerintem gáz.
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
Ez nekem is újdonságként hatott. Találtam 3 fajtát is: W1, W2 és W3 - a két elsőhöz billentyűzetes dokkoló is van, ha jól láttam a képeken.
Nem tudom, hogy bele mernék-e vágni anélkül, hogy valahol tesztet olvastam volna róla. De végül is mi baja lehet?
"nincs rá lezsóidő"
Valóban az volt rajta, de már kiadták hozzá a 4.4.2-őt, ahogyan azt írtam is.
Persze ez sem friss szoftver, de legalább újabb.
"nincs rá lezsóidő"
Egy jó nagyra nőtt telefon ez, erős hardverrel.
Akinek kell minden 2-in-1 annak kiváló választás lehet szerintem. Ámbár ezen az árszinten elgondolkoznék egy Win8.1-es tableten is már.
Az utolsó kép szerintem el van cseszve. Pro az előny, cons a hátrány.
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || "Fixen gépbe rögzített vinyót ne nevezzünk már tárolásnak, az max átmeneti tár." by Dr. Akula
Sziasztok!
A cikk alapján szimpatikus ez a Tablet, mindent tud ami nekem fontos (9" körüli méret, min. 2GB ram, sd bővítés, 3g, GPS). A cikk alapján nagyon jónak tűnik.
Másnak is érdekelne a véleménye ha van használattal kapcsolatos tapasztalata vele, milyen a masina megbízhatósága, tartóssága?
Off, de esetleg fent leírtaknak megfelelő megbízható másik típust tudtok ajánlani?
Köszönöm!
Üdv,
Tamás
Köszi hogy szóltál, javítottam.
"nincs rá lezsóidő"
Gratula a cikkhez
A bárányos időjárás widgetet feltudnád tölteni valahova? Minden kínai cuccon rajta van alapból, de sehol sem találtam meg csak az APK-t
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
Képesek voltak a meglévő microUSB mellé DC-csatit is rátenni a gépre? Mi az oka?
(#17) fornettisuti válasza berghausmann (#16) üzenetére
usb-ről nem töltődik?
Honor 20 - LG Gpad 8.3 - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand2 - Redragon Surara Pro + Kala & A4Tech X7
Így van, usb-ről nem töltődik.
"nincs rá lezsóidő"
Jo kis cucc,hasznald egeszseggel
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
Az nem véletlen, én már titanium backuppal is próbálkoztam, de a telepítésnél hibát dobott, így gyanítom kell valami + kiegészítő fájl is.
Mennyibe került ez a tablet én nem látom sehol leírva
A kernelverziónál a "root" nem mond semmit a készülék rootolt állapotáról - az csak annyit jelent, hogy a kernelt az adott fejlesztői gépen a root felhasználó fordította le...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Itthoni ár. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
Köszi, javítottam.
"nincs rá lezsóidő"
10-esre is itt a lollipop
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus || 8800 Ultra -- Because I believe in power
Milyen tizesre?
"nincs rá lezsóidő"
(#26) Fitzgerald válasza Mosquito34 (#22) üzenetére
Az a kemény, hogy a Xiaomi Mipad olcsóbb még itthon is, és nagyon nem egy kategória a két cucc...
(#27) Mosquito34 válasza Fitzgerald (#26) üzenetére
Valóban szuper cucc kéne is csak nem a wifis hanem a 4G/LTE,ami nincs.. Így a Samu 8,4 S/Pro vagy a Lenovo S8-50 lesz. Lenovo felé billen a mérleg nyelve nagyon. Nem mondanám rossznak a Pipo-t csak az árral menne lejjebb,akkor még jobb vétel lenne szerintem.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
ez nem rossz készülék. Viszont hosszú távon még mindig nem bízom ezekben a china dolgokban. Pl a friss tesztek pont ezeket nem tudják megmutatni.
Teljesen jól néz ki a cucc, bár a rendszerre ráférne egy kis csiszolás.
Egyébként gratula a táblához! Használd sokáig!
Asus Maximus VII Hero - i7 4790k - Asus GTX 980 Matrix Platinum - 4x4GB Kingston Hyperx Fury DDR3 1866 Mhz - Adata XPG Gammix S11 Pro 500 Gb
A YouTube nalam es meg sok masik embernel is szarakodott az elmult idoszakban.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Jó írás, köszi. A YT a 4.6.3 verzio óta valóban produkàl ilyen leàllàsokat 4.2.2-n egyes kèszülèkeken, asszem vmelyik Alcatel topicban talàlkoztam ezzel a közelmúltban...
Never say no to...@##%%£...Panda
Köszi az infót. Akkor jól sejtettem, hogy egy korábbi YouTube app megoldja a dolgot.
"nincs rá lezsóidő"
Nem semmi alapos bemutatás a jobbik fajtából
Szeretem a kínai cuccokat, de ez ennyit nem ér. Ennyiből vagy hasonló tudású A brandet lehet venni rendes szervízháttérrel, vagy kínait jobb felszereltséggel. Nincs semmi baj a dologgal, csak kb 20k-val drágább mint amennyit ér. Inkább az Onda V975 vagy Mi Pad ha kínai, ha meg A brand akkor LG G pad vagy Nexus, esetleg használt iPad.
Mondjuk a formavilága nekem teszik az Acer liquid metalra hasonlít ami nagyon bejött.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
A linken azt írják hogy töltődik USB ről.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
Akkor lehet rosszul emlékszem. Őszintén szólva nem figyeltem az USB-n keresztüli töltést, amíg másoltam a gépre.
És mivel van hozzá külön töltő csatlakozó, így fel sem merült bennem hogy a telefon micro usb töltőjével is kipróbáljam.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Ha beerek a ceghez megnezem megvannak e a kepek amik csinaltam par hete egy PiPo belsejerol. Hatha erdekel vakakit. Minden esetre annyira nem gany mint a meg olcsobb testverek de a minoseg messze messze van az ismert markak alatt. Szokasos agyonragasztozott, ragasztoszalagozott, balkezzel, csukott szemmel forrasztott kategoria. Ennek ellenere mukodhet jol, csak kerdes meddig. A csatlakozok tobbnyire koran halnak, akkuk szinten.
Jó teszt, jó készülék. Látom 10 pontos multitouch az érintő. Gondolom pontosan veszi az érintéseket még a képernyő szélén is!?
Kicsit drága, de elegáns, minőséginek kinéző cucc ez na.
külsőre nagyon bejön,tetszenek a szögletes formavilágú tabok,a Z2 is ilyen.a hardver is erős,csak igen,picit túlárazottnak tűnik.
A képernyő széleinél is prímán érzékelte a tappancsomat
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Hatalmas jelenet volt, nem hiába láttam vagy háromszor a Fegyencjáratot.
"nincs rá lezsóidő"
A lényeg kimaradt, tetszett a poszt.
A v975 kb. a dzemet kategoria. Ha nem is er ennyit ez a tab, az arat akkor is megerheti, mert van benne GPS, SIM, es brutal jo az uzemideje is.
Xiaomi Redmi Note 5 4/64 | Xiaomi Amazfit Bip | Kayfun Lite Plus v2, VapeForward Lite | Kayfun 5, Joyetech Espion Solo | YTFK Kayfun Prime, Eleaf iStick Pico | SXK Kayfun Mini v3, Ego One v2 2200 mAh |VaporsStorm Stalker POD
Szép kis gép , grat hozzá
Az élet mindig drága
Jó olyan készülékről is olvasni, ami nem a megszokott márkákból való.