Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag

-
Qtya123
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Na úgy látom te itt most mindenkinek jól megmondtad a megmondani valót...

Figyel, csak szólok, hogy mostanában én is a top felső harmadban vagyok a bf-ben, de rohadtul nem vagyok pro. És megnyugtatlak, ha a neten a teljesen random meccseken összefújt bandával vagy az első 5-ben, lehet te sem vagy pro. Ha egy versenyen összeeresztenek profikkal és ott megállod a helyed, na akkor vagy pro. A kettő teljesen más.
Az meg, hogy mennyire áltudományos a kolléga:
Tessék, itt egy lista, hogy az e-sport játékosok milyen DPI-vel játszanak. Láthatod, hogy a nagy része nemhogy 800, de inkább 400 DPI-vel nyomja. Ha meg neked nem hitelesek azok a videók, amik hivatalos esport versenyek közvetítései, akkor nem tudom mi az. És ott bizony rángatják az egeret. De ne csak CS lista legyen itt, mert megmondtad, hogy ahhoz nem kell agy.

Itt egy Overwatch lista is. (tudom, tudom ez sem bf, tehát nem is létezik). Érdekes, itt is a legtöbb 800 DPI fölé nem megy.De tudod mit, igazad van, Te vagy a PRO! Mindenki aki mást mond és mást csinál az hülye. Ja és abban is igazad van, hogy aki nem bf-el, mer armával játszik, annak nincs agya. Elismerem, pont. Részemről befejeztem.

-
Qtya123
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Van olyan, hogy valaki rossz embert talál meg. De hogy ennyire rossz embert és ennyi sok hülyeséggel?

(btw: attól, hogy 15 éve bfezik valaki, még nem biztos, hogy pro)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Onikuma GT808 Tri-Mode Vezeték Nélküli Gamer Headset
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi