Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
netpeti98
üzenetére
Meglátjuk.
Nekem főzött rommal az android is jó már, úghogy ez manapság már elvárás egy telefontól, hogy ne akadjon
A másik viszont, hogy ha skype és böngésző megy akkro bizony előfordul hogy egyik vagy másik leáll, ide ekvés már az 512 mb ram...
Kiváncsi leszek mozilla ezt hogy fogja megoldani. -
válasz
netpeti98
üzenetére
Pontosan. Én azt nem értem, hogy miért adnak ki ilyen izmos fejlesztői telefont, ezen tesztelve a programokat pl. honnan fogják tudni, hogy a valódi célkészülékeken 256M rammal, hycomat processzorral meg bélyeg méretű kijelzőn hogy fog futni az adott program?
margithid: mi köze a kevés ramnak az akadáshoz? Szerintem semmi. Max akkor, ha emiatt swap-pel, de azt nehezen tudom elképzelni.

-
margithid
veterán
válasz
netpeti98
üzenetére
Valamelyik vidón láttam, hogy ennyi Rammal bizony nagyon akadt.
Mondjuk nagyon kiváncsi leszek az árra, szolgáltatónál kártyásan 20k HUF alatt kellene lenni egy ilyennek.
És ezt nem tartom elképzelhetetlennek, mivel a mozilla is egy nonprofit válallat és a kínai gyártók is aprópénzből összeraknak egy ilyen készüléket.
Kiváncsian várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest