Hirdetés

2022. május 25., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Phvhun


Phvhun
őstag

Nyiljmeg

(#2) Akybron válasza Phvhun (#1) üzenetére


Akybron
aktív tag

Kicsit más közegben, de volt.
Egy ideig rendszeresen játszottam Unreal Tournament 3 játékot, online, emberi ellenfelekkel. Egyik alkalommal meccs közben beszélgettem TeamSpeak-en tök másról, és jobb eredményeket értem el, mint mikor csak a játékra figyeltem.

73&DX HA5OJN

(#3) Szatyor95 válasza Phvhun (#1) üzenetére


Szatyor95
aktív tag

Hány ilyen volt velem is. :DDD Legutóbb például épp egy osztálytársammal beszéltem órán arckönyvön, hogy miért nem jött be a suliba. Közben a tanárunk épp diktálta a Bánk Bán cselekményét, de gondoltam majd gyorsba lemásolom padtársról. Végül rájöttem, hogy semmi értelme, mert míg beszélgettem, a kezem önállósította magát, és hallás után írta a dolgokat. :D Kicsit csálé, kicsit kusza, de az enyém (és olvasható).

Nyugodj békében Integra!

(#4) kemotox


kemotox
addikt

Én ha a WC-n ülök, akármennyire is próbálkozok, nem jön az ihlet. Ezért szoktam vagy telefonon játszani közben, vagy rejtvényt fejteni. Ha nagyon belelendülök a játékba/rejtvénybe, akkor megy legjobban a kulálás... :D

(#5) Zoja™ válasza kemotox (#4) üzenetére


Zoja™
őstag

Nekem ehhez elég a cigi/kávé kombó és tuti a hatás... :DDD
Amúgy mondták már, hogy nem vagy százas? Ezen szakadok 10 perce :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#6) marositech


marositech
senior tag

A WC az achievementek megdöntésének melegágya. (többszörös tapasztalat) :DD
Mondjuk a férfi alapból nem tud multithreadingra.
Ha focit nézek, akkor hiába kérdez a párom, a válaszom mindig teljesen homlokegyenest eltér a témáról.
- Drágám kell venni, egy serpenyőt, válaszom: - Ok délután 3-kor Józsinál...
Ha full monoton melót végez, az már full megszokás, van egy ismétlődő folyamat, azt végzed. Így az agyad terhelési kapacitása 0,1 %. :)

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7) szoke12


szoke12
őstag

Nekem sokszor úgy telnek meg oldalak a füzetemben előadáson, néha még gyakszin is, hogy egyáltalán nem emlékszek rá, hogy azt én írtam. De tudom, mit tervezgettem fejben azalatt.
A legdurvább, amikor ráébredek, hogy "Te jó ég, írok!" - És észreveszem, hogy gyártom a sorokat.. Ilyenkor persze mindig elírok valamit, amit felébredek.

"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"

(#8) Szoszo94


Szoszo94
őstag

Rengetegszer járok így, hogy másra figyelek és mégis 100%-osan teszem a dolgom :) Legtöbbször szgépes autósjátékoknál, mikor verseny közben elgondolkozok valamin és azon kapom magam, hogy hiba nélkül nyertem azon a versenyen, amit vagy ötödjére próbálok meg :D

Lexus IS250 Sport Mark Levinson

(#9) greenity


greenity
aktív tag

Nekem egyenesen jót tesz, ha több dolgon agyalok egyszerre :) Bár az is igaz, hogy vannak pillanatok, amikor konkrétan elhajtok mindenkit magam mellől.

"Egy mosolynál jobb a több"

(#10) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Édesanyám tévét néz, frivolitásozik, beszélget és számol is egyszerre. o.O Énnekem meg még egy dologra is különösen nehéz stabilan odafigyelnem, szórakozott vagyok.

(#11) 426os válasza Szoszo94 (#8) üzenetére


426os
őstag

Ez mennyire így van nálam is! Autós játékok vagy futás közben tudok a legjobban gondolkodni úgy, hogy közben nem megy egyik rovására sem Sőt ha valamire rááll az agyam teljesen, akkor jobban teljesítek/később fáradok el.

.

(#12) Honkydoo


Honkydoo
őstag

Vannak akik tudnak egyszerre több felé figyelni. Én úgy hallottam a nők jobban a férfiak kevésbé.
Bár biztos vannak ellenpéldák is.

"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."

(#13) kemotox


kemotox
addikt

Van egy elméletem. Mint elhangzott, többeknél is fenn áll az a dolog, hogy ha valamit csinál, nevezzük A cselekvésnek, és közbe meg B-ről morfondírozik, akkor A jobban megy. Na figyeljetek innen jön a brainfarting. Lehet, hogy arról van szó, hogy ha A mellet még ott van B-is, akkor ugye nem tudsz 100%-osan A-ra figyelni, sőt, szinte semennyire sem, hanem inkább B-re koncentrálsz. És amíg ez van, addig az A cselekvés teljesen ösztönösen, "tudatalatt" megy. Többen említették az autós játékokat. Lehet, hogy ha csak az A-ra figyelsz, az autózásra, akkor egy nehéz kanyaron csomót filózol (persze ez a "csomó" maximum néhány másodpercet jelent), és meg van az esély arra, hogy tévedj, hibázz. Ha meg nem figyelsz oda, akkor teljesen reflex szerűen megy, kizársz mindenféle gondolkodást ez illetően, hogy hogyan is vedd be a kanyart. Csak beveszed és kész. És ezért megy faszán.
Hú ezért minimum valami nobel-díjat érdemelnék. Vagy egy sört.

(#14) Honkydoo válasza kemotox (#13) üzenetére


Honkydoo
őstag

Egészségedre! :D

"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."

(#15) kemotox válasza Honkydoo (#14) üzenetére


kemotox
addikt

Nem jó. Túl sok a hab.

(#16) Blindmouse válasza kemotox (#15) üzenetére


Blindmouse
senior tag

A sör túl sok... Megmelegszik, elmegy a hab satöbbi.

Témához szólva, így szoktam általában szisztematikusan elballáriballáromozni dolgokat. És kb fél órával későb bveszem észre, hogy minden amit azóta csináltam, ugyanúgy van elrontva. Különben is, olyan jó végre valamikor nem gondolkozni valamiről.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#17) Lewzke válasza kemotox (#13) üzenetére


Lewzke
senior tag

ez teljesen elfogadható elmélet ... sok olyan munka/tevékenység van, hogy nem kell sokat agyalni rajta mert már rááll az ember keze, az agy nem csak gondolkodásért hanem sok minden másért is felelős, tudatalatti, tudatfölötti, szervezet működése, művészi hajlamok, koordináció, képek, hangok stb. szerintem maga a gondolkodási folyamatunk nem képes egyszerre több dolgot feldolgozni, csak szekvenciálisan, de ha már valamit annyira elsajátítottál, hogy nem is gondolkodol rajta akkor simán megy mással párhuzamosan. vegyük példának csak a vezetést, addig nem vezetsz jól amíg azon agyalsz, hogy na most akkor melyik pedált kell nyomnom? a gondolkodási folyamat így teljes mértékben a körülötted lévő eseményekre összpontosul ...

(#18) r-chee


r-chee
őstag

Előfordult már, hogy vezetés közben nekiálltam töprengeni egy dolgon, majd ennek megszakadtával azon kaptam magam, hogy levezettem 15km-t úgy, hogy nem is emlékszem rá, hogy közben mi történt az adott útvonalon. Csak simán túl voltam rajta, baleset nélkül. Kicsit ijesztő is volt.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#19) Lewzke válasza r-chee (#18) üzenetére


Lewzke
senior tag

ez tényleg durva élmény, szerintem minden sofőrrel előfordult már ez ...

(#20) Szoszo94 válasza Lewzke (#19) üzenetére


Szoszo94
őstag

Hányszor mtoroztam haza osztrákból pár éve hajnalonként, meló leteltével úgy, hogy arra sem emlékeztem, mikor értem haza és dőltem le feküdni...viszont az megmaradt, mikor kiugrottak elém a vadak az út széléről.

Lexus IS250 Sport Mark Levinson

(#21) HuMarc


HuMarc
addikt

Amit írsz, hogy egy unalmas munkafolyamat közben, ha nem is hatékonyabban, de az biztos, hogy jobb közérzettel dolgozol, ha van valami szórakozófaktor is. És ha jobb a közérzeted, hatékonyabb is tudsz lenni (szvsz).

(#22) Chepany


Chepany
őstag

Véletlenszerűen találtam rá erre az irományra és örömmel látom, hogy másnál is létezik az említett jelenség.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.