Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Egy irodaház aljában van, majd megnézem pontosan csak most telón vagyok
-
Phvhun
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Találtam jó minőséget, és akkora adag hogy a vége már kényelmetlen nekem.
Nekem értékesebb az időm hogy többet költsek mint hogy spórolás miatt mászkáljak messzebre, ez a kulcsa a dolognak.
-
Phvhun
őstag
Ilyen tusfürdő zsepi mosópor, etc.. nem igazán tudom mi tartozik még ide szóval fölé lőttem inkább.
Dany007: A post lényege annyi hogy felmérjem mennyire voltam reális becslés közben. Pénzügyileg nem lesznek gondjaim, vagy ha igen, nem vagyok fa, ami nem tud arrébbmenni, tudom hogy minden ami velem történik én vagyok érte a felelős, és meg fogom oldani siránkozás helyett. Csak pozitívan.

A kiflicsücsökszámolós spórolós élet nekem nem kell, plusz értem én hogy neked miért fontos a helybenmaradás, én meg erre ezt tudom válaszolni, ha tudsz angolul: [Vagabonding]
Kocsi az nem kell, család nincs kilátásban még, nem tudom mit tudnék még írni, olyan hosszan fogalmazol már el is felejtettem mit írtál.

Ed3r_X_: Mindenki másként csinálja, én azt vettem észre hogy akkor érzem jól haverokkal magam iszogatás közben ha nem kell számolgatnom a pénzemet, és nem az olcsó arany ászok az egyetlen lehetőségem az estére.
Aztán persze ezt vissza kell majd vennem mert nem tesz jót, akkor meg sport edzés bérlet fog kelleni helyette pl, az is a szórakozás kategóriába esik nálam.
-
Phvhun
őstag
Ezeket a dolgokat nem szeretem, és nem is költök rá, majd biztos változni fog még, de egész nyáron 1 szett ruhában jártam ami egész stílusos, és 21.000-ért vettem.
Mindenesetre erre (is) van a 10% tartalék beleszámolva.
Szerk: jó hogy felhoztad a dolgot, nem tudom milyen rejtett költségek lehetnek még ezen kívül.
-
Phvhun
őstag
Nyíljmeg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő