Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83) Crystalheart válasza Phvhun (#81) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Én különben nem biztos, hogy mernék ilyen helyekről enni, sosem lehet tudni, hol köpnek bele vagy hol szórják a cigihamut a tésztába.

Van nekem egy ismerősöm, aki pl. cukrász volt egy közepesen nagy cukrászdaláncban (most már elvonult egy közeli tanyára), nagy büszkén mesélte, hogy amikor a csokimassza kiömlött a padlóra, ő bizony visszakanalazta a pasztőrözőgépbe, mert hát náluk a padló tiszta, jó az még! És hát a pasztörizáló azért van, hogy csírátlanítsa... Vagy amikor a kliens külön kérte, hogy a sütijébe vajat tegyenek, akkor egy hónap után megunták, és onnantól disznózsírt tettek bele, de neki nem szóltak. Meg még volt néhány "nyalánkság", nem emlékszem mindre, csak arra, hogy kényszeredetten vigyorogtam... Ilyen emberek is dolgoznak a konyhákon, és tök random, hogy hova kerül egy.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.