Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
legkozelebbi upgrade-kor kulon ph!szichologus oldalt inditanak majd, ami segiti a fuggok kozul a nyavajgosabbakat a hatalmas csapas elviseleseben.
-
isizakhi03
tag
Jól hangzik sok sikert fiúk

-
DarkByte
addikt
Nektek komolyan soha semmi nem jó.

Az aprózók miért nem tudják az aktív ügyeikben érintetteknek megadni a mail címjüket vagy a telefonjukat amíg tart a gatyába rázás? Én tuti ezt csinálnám és akkor nem kell a priváttal szenvedni. -
bepken
veterán
válasz
üzenetére
most így ezután a hozzászólásod után inkább mégsem részletezem, mit is gondolok.
csak annyit jegyeznék meg, hogy szerintem rossz oldaláról közelíted meg a témát....picit gondold át, hogy miről is beszélsz!"Oké, megértem, elfogadom azt, hogy az átállás nem egy zökkenőmentes dolog." - nem úgy tűnik, hogy érted/megérted. elfogadni még talán sikerülhet...

-
törölt tag
Ha csak ez lenne a legnagyobb hiba...
De amikor épp UP-olni kell, vagy lesni egyes fórumokat, baromira élvezet a hibaüzenetet olvasni.
Oké, megértem, elfogadom azt, hogy az átállás nem egy zökkenőmentes dolog. De, hogy pont az aprós rész ami (szerintem) a legnagyobb forgalmat generálja szenved a hibáktól...Anno dolgoztam rendszergazdaként (is), de ott az átállás ideje alatt úgy szervezték meg a népet, hogy egy páran tesztelnek, a többi javít ezerrel, hogy minél előbb átlehessen adni.
-
-
törölt tag
http://logout.hu/privatok/listaz.php
Innen elérhető (még... szerencsére...)!
-
anizeu
csendes tag
Nem akarok károgni, néhány hszbe bele is olvastamde azért megkérdezném mivel másképp nincs lehetőségem.
Akad még valaki aki hozzám hasonlóan nem tudja megnyitni az üziket ? Avégett, hogy azt olvasom sikeres az átállás

Amugy ja szeretjük a pánikot, jól széjjel is posztoljuk mindig
-
törölt tag
"Volt"?

"A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"
"Privát üzeneteid most sajnos nem sikerült betöltenünk a Prohardver szervereiről."Konkrétan az apróhirdetéses résznél engem eléggé zavar ez a dolog, mert nem egy bizniszt szoktam lebonyolítani. De most így át a Logoutra lesegetni a privátot...

Legalább lenne választható a régi dizájn a Hardverapróra, mert ez az új... -
lacy86
addikt
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Az a lenyeg , hogy sikeres volt az atallas! Ennyi!
-
EmberXY
veterán
Szerintem arra gondolt, hogy hétköznap éjszaka a dolgozó emberek többsége alszik, hétvégén nagyobb eséllyel többen neteznek éjjel, így talán kevesebb tagot érintett volna a ph! "megvonás"...

Szerk.: De hétvégén meg lehet, hogy buliznak, vagy az asszonnyal törődnek, szóval fene se tudja...

-
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
van sapka nincs sapka, igaz? azért szombat éjjel, mert az auditok szerint akkor minimális a forgalom. tehát pont azért csináltuk akkor, amikor.
-
bepken
veterán
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
én kérlek hétköznap éjszaka is ugyanúgy szeretem a hp-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
komolyra fordítva: nem látom a különbséget...pontosan miben is lett volna másabb egy hétköznap éjszakára ütemezett átállás?
-
Mokó
aktív tag
THX 
Reméljük,tényleg beváltja a hozzáfűzött reményeket.Bemutatjátok egy cikk erejéig?
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Meddig tart még az át-állás?
Kicsit unalmas már,hogy vagy működik vagy nem.
kovy29.....Mi a vicces ebben?? -
Bjørgersson
félisten
Vicces azért mennyien képesek sírni az átállás miatt.
-
Megcsinálhattátok volna hétköznap éjszaka is amikor kevesebben használják a hp-t.
-
törölt tag
-
DarkByte
addikt
Átaludtam az apokalipszist. Ezaz

-
EmberXY
veterán
Ha kicsit el is húzódott az átállás, androidon hasít egyelőre, nem tapasztalok hibát és megvan mindenem, csak így tovább!

-
Dany007
veterán
Dee én tudom a választ!
A válasz az, hogy lehet, hogy jó lesz, de lehet, hogy nem. Viszont jelenleg maga a válasz ezen két állapot szuperpozíciójában van. Vagyis egyszerre jó is lesz meg nem is. Ennek valószínűségét a hozzátartozó hullámfüggvénnyel adhatjuk meg. Hasonlóan, mint Schrödinger kiscicája. Hogy melyik állapot ugrik be csak akkor tudhatjuk meg ha megfigyeljük magát az eseményt. Amint megfigyeljük a hozzátartozó hullámfüggvény összeomlik és már csak az egyik állapot lesz a valós. Tehát ha hihetünk a kvantummechanika Niels Bhor féle koppenhágai interpretációjának bőven elegendő ha egy tudattal rendelkező egyén elvégzi a megfigyelést majd a kérdéses időben.
: )
-
GAbre
veterán
Skacok ma már jó lesz az oldal,mert még vannak dolgok,amiket nem tudok elérni!?

-
MA!rtin
tag
Csak úgy hasít!

-
func93
senior tag
Éljen!

-
na gyerekek, kezdünk hasííííítani
(a hibákat meg toldozzuk-foldozzuk) -
nonsen5e
veterán
Itt minden oldal megy, mobil/asztali verzióval, privátostul, képestül.
Win8.1-Chrome, WP8-IE
-
djsonyc01
csendes tag
nekem nem engedi megnyitni a privát üzeneteket sajna amúgy meg gyors

-
TechRobot
aktív tag
nekem hardverapróról nem tölti csak be a privi üziket ill a jobb oldali menüt.
De így marad a prohardver része ahonnan meg meg tudom nézni. -
Nálam semmi probléma.Opera mobile classic és invitel DNS.
-
Paul119
addikt
Ez igen
Xperia Zvel 32ks le korlátozott nettel úgy szedi a lábát a ph hogy csak na 
-
TechRobot
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
számból húztad ki..

-
föccer
nagyúr
Nem lehet valahogy kézzel frissíteni? Nincs valami request kód, amit benyomva a szervernek frissíti magát?
Mondjuk az is furcsa számomra, hogy a HA rendszere host namekkel dolgozik ip-k helyett. De gondolom ennek is meg van az oka, ilyen szerver update meg sűrűn fordul elő. Remélhetőleg hamar megoldódik.
üdv, föccer
-
arhat
tag
Nem tudok hozzászólni a hirdetésekhez, nem tudom olvasni a privát üzeneteimet, és nem látom a jobb oldali menüt.
Mindehhez azt írja, hogy:
"A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"Ez egyedi, vagy általános probléma?
-
Kasya
nagyúr
Jo ujra latni titeket

-
Lacces
őstag
Sziasztok
prohardver.hu - működik
www.prohardver.hu - nem működik, 404-as hiba: The requested URL / was not found on this server.
Mozilla Firefox böngészőbe beírva. Véletlenül nem .htaccess hibáról van szó? -
Sutty66
tag
"A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"
Még biztos dolgoznak a fiúk . -
bepken
veterán
pár perce én is azt tapasztaltam, hogy keményen belassult az oldal - csak gondoltam, mivel mobilnettel vagyok, ennek ezer más oka lehet...
de most már azért megint szépen megy (bár talán volt már az előbb ennél még gyorsabb is) - én azt mondom, már csak ha ez a sebesség stabilan maradna, az maga lenne a tökély!
moccala! töröld a cookie-kat és az előzményeket, ahogy azt korábban tanácsolták! ez szerintem megoldja a "bejelentkezgetős" problémát. a hardverapró komment része még nálam se működik.
-
domerator
veterán
Nagy gratula a sikeres szív/szerverátültetéshez... köszönjük

Szerk: nálam is lassabb mint volt, de gondolom ez átmeneti.
-
kungzi
veterán
képek akkor várhatók?
-
SkyS1gn
félisten
Csak nálam lett kib... lassú az egész lapcsalád?!

-
rob83
aktív tag
Észrevétel!
"szombatról vasárnapra virradó este"
Amúgy upp a bővítésnek!
-
petipetya
nagyúr
Gépen törölni kellett a kukikat és az előzményeket (Chrome), telón ez kevés volt, így még az alkalmazás adatokat is törölni kellett (Chrome Beta). Így már megint mindenhol beenged a rendszer.

Nem kell restartolni a telefont. Azért szólok, nehogy emiatt bukja valaki a futásidőt.
-
Újraindítás esetleg megoldhatja. 503 azért van, mert még a régi szerverhez próbál kapcsolódni. Beleírtam mindent az 503-ba, amit csak tudtam.
-
bepken
veterán
válasz
zolee5016
üzenetére
ugyanezt kapom, hogyha a mobilarénára bökök. a többi főoldal és cikk nálam működik.
szerk.: most megnéztem újra, immáron engem is 503 hiba fogad, bármilyen mobilarénás tartalmat próbálok megnyitni.
egyébként srácok minden elismerésem! korlátozott mobilnettel is határozottan érződik a különbség!
ilyen gyorsan még nem töltött be az oldal! .... vagyis talán egyetlen oldal sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

thx

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
THX

(a hibákat meg toldozzuk-foldozzuk)