Hasonlót én is láttam egy hd4870-nél. Eltömíti a por a lamellákat, volt is instant 90 °c játék közben. Kapott pasztát nyertünk kb 3°c-t de ezzel még nem voltunk ki a vízből Aztán megláttuk a port...
OC since '10, V6 since '23
Hasonlót én is láttam egy hd4870-nél. Eltömíti a por a lamellákat, volt is instant 90 °c játék közben. Kapott pasztát nyertünk kb 3°c-t de ezzel még nem voltunk ki a vízből Aztán megláttuk a port...
Ha mar ujra pasztaztatok, hogy tudtatok visszarakni anelkul, hogy eszrevettetek volna a port a lamellak kozott?
úgy hogy dilettánsok vagyunk és nem értünk hozzá
Szépen ült a por a memóriákon, nagyon ideje volt takarítani és kenni.
Egy lányismerős kifelé fújós Radeonjára panaszkodott egyszer. Már nem emlékszem melyik volt, ne kérdezzétek. Azt a por és koszmennyiséget ami abban volt...Csodálkoztam hogy nem sült meg teljesen, a por eltömítette a lamellákat.
alcsa: Ott van a képek között a tiszta lamella is. Vagy csak vérszívás vót'?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
Na, azert annyira nem kell durvan fogalmazni .
M0ng00se-nak irta, akik ugy raktak ossze porcicaval, es uj pasztaval. -3fok valoban nem sok....
Petyyyyy: Erre valoban rafert mar, sokan nem veszik a faradsagot se, es igy hasznaljak halalozasig.
"Legen...Wait for it...Dary"
Bocsi, nem vettem eszre a nekem szolo reszt, ahogy XtremLor is irta, M0ng00se-nak irtam. Kivetelesen nem verszivas volt .
[ Szerkesztve ]
Hangosan felrögöhtem. Made my day.
XtremLor - Yap. Amúgy is megcsináltam mert ügyfél gépébe ment, de ahogy megláttam átvételnél előbb sokkot kaptam, majd dörzsöltem a tenyerem milyen jó kis kontraszt lesz előtte-utána. Aztán levettem a hűtőt...
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25
bejegyzés Takarítás - HD4670