Hirdetés

2019. október 23., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .LnB


.LnB
(félisten)

"A bíró néha hülye"

Akkor ez tényleg valósághű játék. Még ha lenne 3 féle szimulálás gomb a kontrolleren, az lenne az igazi.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#2) d4nturk


d4nturk
(csendes tag)

PES 3 óta követem nyomon a Konami szériájának játékait, néha több kevesebb sikerrel. Hosszú évekig mellettük áltam, talán a FIFA14-15-ig, ott akkor valami történt, megálltak a fejlődésben és az EA a licensek mellett a játékmenetben is többet nyújtott. A 2018-as Konamis kiadás viszont tartalmazott valamit, azt a bizonyos "szimulációs" jelleget amivel licenc hiányában is többet nyújtott mint az agyonhype-olt FIFA. Az idei demójuk (FIFA19) annyira szemléltette azt amit az elmúlt két évben is éreztem, árkád, robotikus mozgás, hogy nettó 2 percet tudtam eltölteni ezzel a játékkal. Ha nem lennének a bajnokságok, az ekkora körités illetve a FUT akkor sehol nem lennének az Electronic Arts-nál és ez az ami a PES nagy érdeme, licensek és hatalmas "marketing" nélkül van ott ahol. A bajnokságokat és a csapatokat valóban meg kellene oldaniuk de akinek PS-e van egy 15-20 perces művelettel bele tudja varázsolni és onnantól giga ütős lesz. Szerencsére semmi szükség nem volt az idei kiadásnak arra, hogy nagyban fejlesszenek, ráncfelvarrás bőven elegendő volt, hibátlan. Minden egyes forintját megérte, mondom ezt úgy, hogy XBOX-on játszom és a PL az egyik kedvenc bajnokságom. Aki gondolkodik rajta, ne tegye, valódi futball élmény! :C :C :R

"Sose nyomjá' full kretént! Nem hiszed el? Kérdezd Sean Penn-t 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén volt. Oscar bácsi meg nem gyütt."

(#3) Montanaxy


Montanaxy
(csendes tag)

Én kipróbáltam a PES 2019 és a FIFA 19 demóját is és azt kell mondjam, nagyon nehéz a döntés a 2 játék között. Számomra egy picit a FIFA hangulata jobban ott van, a 16 óta rengeteget fejlődött a fizika. A PES pedig baromi élethű és precíz foci.

(#4) atike


atike
(nagyúr)

"A bíró néha hülye;"

Akkor máris jó a szimuláció... :DDD

(#5) hajbel válasza d4nturk (#2) üzenetére


hajbel
(őstag)

Teljesen egytértek, azzal, hogy én 18-ig Fifáztam. Volt néha PES, pl a 13-as, de a fifa minding meg volt véve mellette. Már a tavalyi PES is jó volt, idén pedig csak a fizika és a grafika fejlődött, valamint apróbb játékmenetbeli különbségek vannak, amelyek egy patchben is elférnek. A játékosváltás és az összegabalyodó védők ellenére is azt mondon, hogy aki rászánja magát és megtanulja a passzrendszert, valamint a játékosváltási rendszert, annak óriási élményben lesz része. A bíró mondjuk nem kicsit hülye és nem néha szerintem. Nekem a licensz és a modolhatóság miatt +2 pont a PES-nek. Már az új magyar mez is kint van PS-en, a Fifában még a régi sincs meg. Az MB1 is játszható, persze moddal. Mondjuk ez a játék már eleve úgy van fejlesztve, hogy megkönnyítse a modolást.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#6) WhiteWalker válasza hajbel (#5) üzenetére


WhiteWalker
(veterán)

Ne felejtsük el , hogy PS4-re is van PES patch!

(#7) MikeWazowski


MikeWazowski
(senior tag)

"A bíró néha hülye" <- ez egy igazi kontra.
Másfelől legalább javallott.

[ Szerkesztve ]

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8) #80123904 válasza WhiteWalker (#6) üzenetére


#80123904
(törölt tag)

Ez egyébként hogy lehetséges?
Első hallásra wtf, hogy valaki külső fájlokat tud feltelepíteni egy zárt rendszerben futó játékhoz.
Másodikra pedig, hogy-hogy nem basszák meg a sonyt/konamit, amiért erre lehetőséget nyújtanak? Hisz így a ki nem fizetett licence kérdése merül fel.

Valaki okos világosítson már fel engem ebben pls :R

(#9) Gerasz válasza #80123904 (#8) üzenetére


Gerasz
(tag)

Tényleg most hallasz először játékokhoz készült modokról? Egyébként a FIFA szériához is készülnek ilyenek. A számítógép sincs betiltva azért, mert alkalmas pedofil-pornó terjesztésre, hackerkedésre, gyűlületkeltésre és focis játékok liszenszeletlen csapatokkal történő kiegészítésére.

[ Szerkesztve ]

(#10) hajbel válasza #80123904 (#8) üzenetére


hajbel
(őstag)

Nem tudni miért, az xbox letiltotta ezt a lehetőséget, a sony nem. Szerencsére.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#11) #80123904 válasza Gerasz (#9) üzenetére


#80123904
(törölt tag)

Konzolról van szó és nem PC-ről. Gondoltam ez egyértelmű.

(#12) WhiteWalker válasza #80123904 (#8) üzenetére


WhiteWalker
(veterán)

"Ez egyébként hogy lehetséges?"

Ez nem érdekel , van és használom , használjuk :C , ha elég perverz vagy , még az OTP ligát is játszhatod ;]

(#13) Gerasz válasza #80123904 (#11) üzenetére


Gerasz
(tag)

Jogos, elnézést

(#14) TrueWhitee


TrueWhitee
(tag)

Mondjuk a licensz azért van így, mert az EA mindent felvásárolt szinte... Amúgy meg ott a smokepatch PC-re és minden a helyére kerül. Ezzel még nem játszottam igaz, de a PES 18 is fényéveket vert a FIFA 18-ra élethűség szempontjából, szóval gondolom ennél is így lett, pedig egymás mellett toltuk, de a legvégén a PES-nél ragadtunk érthető módon.. Ultra beállítás + 4K-s tv + Xbox joystick és hatalmas játékélmény a sörözések közepette.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.