Pofátlan kérdés lenne, ha az olcsó szegmensbe igyekvő termékről megkérdezném, hogy van DRAM cache?
tl;dr: ENFP-T :D | proud catdad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Pofátlan kérdés lenne, ha az olcsó szegmensbe igyekvő termékről megkérdezném, hogy van DRAM cache?
tl;dr: ENFP-T :D | proud catdad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)
És ez mitől olcsó? 1TB-os SSD-je szinte minden gyártónak van ennyiért. 100 dollár, ami ugye nálunk egyenlő a 100 euróval, amire jön az áfa és már 40.000 Ft felett járunk... Vagy valamit rosszul számoltam?
Drágulás jön azért.
[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
(#5) antikomcsi
Zadak?
Hol bujkáltak? Nem is hallottam róluk eddig.
512GB, 57 usd, alig több mint 16000ft, de ez mire ideér simán lesz 22-24 ezer ft
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Ez az én nagy bajom is.
Ami USAban 100USD az már Euban 100 eur (senkit sem zavar a +22-27% különbség amivel az EUban drágább, erre MO-n még jön az extra hatalmas Áfa és a sokkal gyengébb bevétel és az olcsó SSD is komoly kihívást kezd jelenteni ... )
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Nem az volt még nemrég a hír, hogy olcsóbbak lesznek az SSD-k a felgyülemlett chipek miatt?
Lehet én nézek más tévét, de én nem látok DRAM cache-re utaló jeleket!
Velem van a baj, hogy életemben nem hallottam még eddig erről a Zadak márkáról? Ezek kik, új szereplők a piacon vagy régi motorosok?
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Lehet , hogy nem vagyok tájékozott ,de sohasem hallottam erről a márka névről. Ez a termék ígéretesnek tűnik, persze többet kellene tudni róla. Ezek a dollár árak mire elérnek hozzánk jó 50 százalékot nyomnak az áron.
[ Szerkesztve ]
duree54
Hát utolsó belső SSD amit vettem egy Samsung 1 TB-os Samsung 870 QVO volt, aminek hasonlóak a paraméterei. Most is kapható 33-43 ezer közti áron.
Ha a cikkben szereplő meghajtó 1 TB esetében 100 dollár, akkor az mire nálunk megjelenik a boltban lesz 40 ezer felett. Inkább veszek egy nevesebb gyártótól 33 ezerért.... Egy Samsungnak mégis csak jobb a neve SSD terén, mint azt eddig nem gyártó cégnek....
vagyis egyáltalán nem nevezném olcsónak.
Igen, rosszul - 2x számoltad az ÁFÁt, ugyanis attól lesz a 100 USD-ből 100 EUR mondjuk Németországban. Itthon a magasabb ÁFA miatt a 100 USD-ből 39000-40000 HUF lesz. És valóban, ez annyira nem olcsó, sőt.
"Your motto was in god we trust all others pay by cash"
Az QLC, ez meg itt TLC, még ha cahce nélkül is.
Én se látom.
🏎️ 🏁
ugy orulnek ha valami ujabb kulso csatlakozasi lehetoseggel is kihoznak ezeket
mint anno a mini usb - sata2 kombosak voltak es nem kellett hozzajuk kulon haz
lehuzta a hot swap -rol a jomunkasember azt mar lehetett is nyargalni vele
a celallomason meg csak usb-n keresztul feltoltuk a cuccot rola
[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.