Hirdetés

2024. szeptember 8., vasárnap

Gyorskeresés

(#7) mephi666

mephi666
nagyúr

erre a 42056-ra csorgattam elég sokáig a nyálam :) nézegettem itthon is, de amikor 50ért hirdették a lepin-t használtan, azon elborzadtam... végül sokalltuk a 130 körüli árát és rendeltünk kintről egy lepin-t 30 alatt... szülinapi ajándék lett: elkezdtem pénteken reggel kicsit, majd déltől kb éjfélig raktam... szombaton pedig reggeltől este kb fél 7-ig :) oké, hogy nem olyan tökéletesek az illesztések, mint lego-nál és színben is vannak minimális árnyalatbeli eltérések, viszont minden lépés egy élmény volt :K ...ja és megvolt szerencsére minden darabja: ami 2 oda nem illő szürke elem van a műszerfal fölött, azt én szúrtam el :) ...nem akartam visszabontani többszáz lépést miatta

egy szó, mint száz: technic-ből van kis claas traktorunk meg darus kocsink és ez volt a max, amit eddig összeraktunk a fiunkkal, így ez a 2700+ darabos készlet elég mély víz volt hirtelen... ennek ellenére így is simán össze tudtam rakni a kínai készletet a hozzá kapott útmutatóval :D (pár apró elem maradt ki, az szerintem tartalék volt: nem számoltam, mennyit építettem bele... majd ha szétszedem és dobozolom, akkor átszámolom)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.