Próbáltam a vírusvédelmet kikapcsolni, de továbbra is eltávolítja az MP4 lejátszót.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Szecsuáni csípős csirke n. változat
- Bemutató Lineage OS használat közben
- Bemutató Coleman MacKenzie cabin 6 blackout sátor teszt
- Bemutató Realme Pad tablet
- Tudástár Egy ZFS + LUKS sztori - játék a tűzzel
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [kraftxld:] Apróságok amik felcs*szik az ember agyát.
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Pyttawrx:] HP Pavilion x360 teszt több mint 2 év használat után
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] [M0ng00se:] Dark Mode
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Szecsuáni csípős csirke n. változat
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » BLOGOUT » [Re:] [PBalázs:] Nem tudom beállítani, hogy a gép ne távolítsa el az MP4 lejátszótHozzászólások
Másik gépben is ez a helyzet?
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

kuntics
tag
Nálam annó az usb3 portot nem szerette a lejátszó.

PBalázs
csendes tag
Nem tudom.
Itt a hibajelzés:
Akkor ki kellene próbálni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

PBalázs
csendes tag
Megpróbáltam. A gép hibát talált az MP4 lejátszómon. Ki akarom javítani a hibát, de mindig eltávolítja az MP4 lejátszó meghajtóját.

PBalázs
csendes tag
A gép felismeri ugyan az MP4 lejátszót, de két-három másodperc után automatikusan távolítja el. Utána újra kell csatlakoztatnom, hogy felismerje. Felismerés után megint eltávolítja, s ezt végtelen ciklusban csinálhatom.

PBalázs
csendes tag
Most már hibaüzenetet sem ad, ha azonnal eltávolítja az MP4 lejátszót. Még arra sem ad időt, hogy megnézzem, hogy az MP4 lejátszómon milyen fájlok vannak. A gép csak közvetlen csatlakoztatás után ismeri fel az MP4 lejátszót, s ahhoz, hogy újra felismerje, mindig ki kell húznom, s ezt akárhányszor ismételhetem, akkor sem engedi megnézni, hogy fájlok vannak az MP4 lejátszómon.
Akkor valószínűleg már tönkre ment, mennyi idős?

PBalázs
csendes tag
10 éves.
Most az van, hogy amikor nincs benne memóriakártya, akkor felismeri, de amint beleteszem a memóriakártyát, a gép valamit érzékel, s azonnal eltávolítja az MP4 lejátszót.
Külön a memóriakártya olvasható?

PBalázs
csendes tag
Akkor tudnám, ha valaki kölcsön adna egy laptopot. Annyit tudok, hogy a memóriakártyán van egy hiba, amit a számítógép nem tud kijavítani.
Live Linux alatt kellene megpróbálni, hogy akkor mi a helyzet.
Ha még a rajta lévő tartalmat képes lejátszani az eszköz, akkor ne próbálkozz tovább.
Egy ideig még hallgathatod azt ami rajta van. Utána kuka a lejátszó.
Ez van.
ruszkik, haza!

PBalázs
csendes tag
Az MP4 lejátszómon Szűcs Judith Ilyen ma egy lány című albumát szeretném hallgatni, de az nincs felvéve a memóriakártyámra.
Vegyél egy új memóriakártyát, nem drága már manapság.
Live Linux-os és másik gépes teszt meg volt már?
bejegyzés Nem tudom beállítani, hogy a gép ne távolítsa el az MP4 lejátszót