Hirdetés

2020. június 4., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) PBalázs


PBalázs
(csendes tag)
LOGOUT blog

Mennyit írjak a postaköltséghez?

(#2) rjg válasza PBalázs (#1) üzenetére


rjg
(őstag)

Egy ajánlott, tértivevényes levél költsége kb 700 - 1 000 forint körül van, kb ezzel számolhatsz.

MacBook Pro 13 TB 2018 - Xiaomi Mi9

(#3) twollah1976


twollah1976
(őstag)

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#4) Gdi válasza PBalázs (#1) üzenetére


Gdi
(senior tag)

Posta tarifatábla (PDF)

Arra figyelj még, hogy ajánlott levélként csak akkor tudod elküldeni, ha a csomagolással együtt a magassága kisebb, mint 2.4cm és szélessége 22 illetve 32cm.

Ha ezt túlléped, akkor csak MPL csomagként tudod feladni.

Egy CD feladására nem-elsőbbségi ajánlott levélként kb 685 (350+335) Ft-t fizetsz Magyarországon belül.

[ Szerkesztve ]

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#5) Balrog


Balrog
(tag)

Miért közvetlenül a postával küldesz miért nem Vatera MPL Futárral? Ugyan azt a szolgáltatást kapod kb. fele annyiért, 150e forintig értékbiztosítva. A csomagot pedig át lehet venni háznál, Posta Ponton MOL/Coop postaponton és Csomagautomatában is.

Becsomagolod a lemezt, leméred a súlyát vagy megsaccolod, megméred a csomag három oldalát ezek alapján kitöltöd a fenti linken lévő formot. (Ha nincs még vevő akkor egy kamu vevő címére töltöd ki a formot csak a végén nem rendeled meg a szolgáltatást. Az árat így is kiírja majd.) Ha kitöltötted a formot alul katt a "Feltételeket elfogadom és megrendelem" gombra. Készít egy PDF fájlt amit le tudsz tölteni vagy eltudod küldeni az email címedre Ezt kinyomtatod és a csomaggal együtt átadod a postán. Ott ráragasztják, fizetsz és kész is.
A feladás költségét pedig hozzászámolod a vételárhoz ezt a form kitöltésekor megtudod tenni.

Ha úgy akarsz csomagot küldeni, hogy neked ne kelljen fizetni feladáskor, hanem a vevőnek kelljen átvételkor, na akkor tényleg muszáj a postán intézni a csomagfeladást mert ilyet a vatera futárral nem tudsz. Viszont ez a megoldás jóval drágább én nem szoktam használni.

Megj.: Ezt másoknak is írom. Nem kell, hogy a vaterán menjen végbe az üzlet vagy, hogy "Vaterás csomag" legyen. Bármilyen csomagot fel lehet így adni.

[ Szerkesztve ]

Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.

(#6) kemotox válasza Balrog (#5) üzenetére


kemotox
(addikt)
LOGOUT blog

+1, én is ezt használom már egy ideje a sefteléseimhez, nagyon jó cucc. Tök stabil a dolog, forintra pontosan tudod mennyi lesz a posta, nem kell saccolni. A kinyomtatott cuccal meg csak be kell menni a postára, fizetni, és boldogság van, 5 perc az egész. Van nyomkövetés is meg minden. Jó cucc.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.