Hirdetés

2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) PBalázs


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Akiket érdekelnek a helyi hírek, azok közül senki sem Tatabányán lakik? Aki képújságot akar nézni, annak szerintem hiányzik a Tatabányai TV. Nem tudom, hogy Tatabányának hány lakosa nézett képújságot.

(#2) II.Démonlord


II.Démonlord
(tag)
LOGOUT blog

Első lépésként szerinte inkább a UPC-nek kellene írnod, hogy mi miatt nem elérhető. Ha onnan nem kapsz választ, akkor megprobálkozhatsz a tv-nél is.
Egyébként azt írják, hogy digitális csomagban érhető el. Amit te linkeltél, az anaglóg adás. Könnyen lehet, hogy onnan kivették. Az analóg csomagok egyre jobban szükülnek.

Másik opció, hogy itt tudod online is nézni:
https://tatabanyaitv.hu/cikk/elo-adas.html

(#3) Samus válasza II.Démonlord (#2) üzenetére


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van még analóg adás? Felénk a Telekomnál és Invitelnél már évek óta nincs.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#4) PBalázs válasza Samus (#3) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

2013-ban volt digitális átállás, viszont az csak olyan embereket érintett, akik ingyen szoktak TV-t nézni. A kábeltévéken még ma is van analóg adás. Digitális adás esetén a televízió csak monitorként működik, s valaki minél több médiabox-ra akar előfizetni, annál drágább lesz a havi díj. A szállodában a hálószobában csak televízió van. Ez azt jelenti, hogy a szálloda hálószobáiban csak az analóg adás lehet nézni.

(#5) aero.


aero.
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neten nem jó? [link]

(#6) PBalázs


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Eddig minden hétvégén a képújság zenéjére aludtam el. Örültem, hogy a Tatabányai TV-n nincs reklám. Csak a televíziómon van automata kikapcsoló. Ha én bekapcsolom a videomagnót vagy a DVD lejátszót, azt nekem kell kikapcsolnom. Esténként az MTV-n feliratos valóságshow-k szoktak menni, egy zenét nem lehet egy valóságshow hangjával helyettesíteni.

(#7) Medocsabi


Medocsabi
(PH! addikt)

Irigylem a problémáidat! :K
(#3) Samus :Igen van még analóg tv adás, csak értékesíteni már nem értékesíti a UPC. Mondjuk kb évente 25x ajánlanak analóg tévés ügyfeleknek kedvező áron digitálisat, csak az idősek ugye a box miatt idegenkednek.

[ Szerkesztve ]

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#8) PBalázs válasza Medocsabi (#7) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Miért? 1984-ben nem jelent meg Illés lemez. Ha ennek a honlapnak a tulajdonosa kijavítaná az Illés diszkográfiát, akkor semmi bajom nem lenne. A wikipédiában azért vannak piros hivatkozások, mert előfordul, hogy egy szócikk (pl. TV2, Exatlon) olyan lapokra hivatkoznak, melyek nem léteznek. Előfordul, hogy a wikipédián egy lapot senki sem hajlandó létrehozni, én viszont csak egy nyúlfarknyi cikket tudnék írni, ami még szubcsonknak is kevés. Ha ön okosabb nálam, akkor létrehozhatja a wikipédián azokat a lapokat, melyekre valami hivatkozik.

(#9) Medocsabi válasza PBalázs (#8) üzenetére


Medocsabi
(PH! addikt)

Mea Culpa,belátom felesleges volt trollkodni, de őszintén mondom azt hittem a bejegyzésre hogy csupán szőrszálhasogatás,és ez csak egy " szarajúpíszí" cikk. :R
szerk:
84' -ben nem jelent meg Illés lemez? Pedig megesküdtem volna rá, hogy Papámnál láttam (illetve ő mesélt róla)

[ Szerkesztve ]

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#10) PBalázs válasza Medocsabi (#9) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Ön nem tatabányai. Lehet, hogy önnél nem olyan zenecsatornák jönnek be, mint nálunk. Ha önnél is az MTV és a Muzsika TV fogható, akkor biztos önnél bejön valami helyi adó, ami este 10 óra után jó zenét sugároz, s azon a csatornán nincsenek reklámok.

(#11) Samus válasza PBalázs (#10) üzenetére


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Javaslom egy helyi rádióadó használatát elalváshoz, nagyobb településeken szokott lenni ilyen, ahol kevés reklám van, a hírek is főként helyiek. További alternatív megoldásnak ajánlom internet rádió alkalmazását, amihez elég egy számítógép internetkapcsolattal, vagy ha mobil változat kell, akkor egy okostelefon, rajta egy ingyenes internetrádiós alkalmazással (kedvencem az Audials, de van millió másik, TuneIn, myRadio, stb. Az alkalmazásban beállítható elalvásidőzítő, így a beállított idő után kikapcsol, mint a TV.

Okostelefonból gyakorlatilag bármilyen jó, a legalapabb is, amin legalább 6os Android fut (úgy három évre visszamenőleg bármi kb.).

Sajnos (szerencsére) a világ változik, nem fog hozzád alkalmazkodni, Neked kell a változó világhoz alkalmazkodnod, szinte mindenre van alternatíva. Fogd fel úgy, hogy kipróbálsz valami újat, jobbat, könnyebbet, ami sok további lehetőséggel kecsegtet.

Tudom, nehéz, de gondolj arra, ahofy régen a mostani sem tetszett, most pedig hiányzik. Na így van az új dolgokkal is az ember.

[ Szerkesztve ]

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#12) PBalázs válasza Samus (#11) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Sajnos ebből még mindig nem tudtam meg, hogy miért nincs a Tatabányai TV helyén semmi. Ez a csatornakiosztás 26 csatornát tartalmaz, de mi csak 24-et tudunk nézni. Ráadásul a havi díj sem lett olcsóbb, mint eddig volt.
A szállodákba a televízió kivételével az ember mindent otthonról szokott elvinni. Előfordulhat, hogy a szálloda hálószobáiban azért az analóg adás jön be, mert nincs a szobában levő TV készülékre csatlakoztatva semmi.

(#13) szabonagyur válasza PBalázs (#12) üzenetére


szabonagyur
(PH! nagyúr)

Hello

A csatornakiosztásban benne van, tehát elérhetőnek kell lennie a megadott frekvencián.

Ha neked nem jön be:
1. Próbáld újrahangolni a TV-t.
2. Írj a UPC-nek levelet, vagy telefon vagy bármi, hogy nálad gond van és kimennek megnézni.

(#14) Samus válasza PBalázs (#12) üzenetére


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt ugyan nem, de ha találsz alternatívát, nem is fog érdekelni. Probléma megoldva és profit.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.