Hirdetés

2020. december 5., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) C4mp3r


C4mp3r
addikt

Én mindig is Playstation párti voltam. Valahogy nekem az Xbox-nak nem jöt be az irányítása. A Playstation-nek teljesen kézbe való a dzsosztikja.

Bnet: C4mp3r#2211

(#2) várnarancs


várnarancs
addikt

Nem rossz:DDD Bár nekem maard a szgép asszem!

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#3) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Hát nekem se az x box se a ps2 nem jött be, mind grafikába mind irányításba.Pedig próbáltam autós játéktól kezdve verekedőig minden félét, de vhogy a billentyűzetet meg az egeret nem tudja kiváltani

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#4) C4mp3r válasza várnarancs (#2) üzenetére


C4mp3r
addikt

Te mindehol megtalálsz, mintha valami hozzászólás figyelőt állítottál volna rám. :DDD :DD

Bnet: C4mp3r#2211

(#5) várnarancs válasza C4mp3r (#4) üzenetére


várnarancs
addikt

Igen tom. Te írsz túl sokat:DD Én mindig uoda írok, bár most nyitottam egyet a világ felé!

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#6) djtoomi


djtoomi
addikt

Ha már itt tartasz én is felbukkan mostanában egy re több helyen ahol Ti is.Most Parci ellen leszek.Én utálom a PS2-őt nekem sima XBOX kell. ;] De most azonnal adja ide valaki a sajátájt ;] .Amúgy PS3 nagy k@ki.Későn jön,drága lessz,hardverileg nem stabil,és ráadásul ha ki is jön nem biztos hogy egy nomrál tévével pl normálisan használható lessz.

[Szerkesztve]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#7) Wolverine


Wolverine
félisten

Na igen... Én meg úgy vagyok, ha egyszer konzolt veszek, az Xbox lesz, mert nekem meg Halo kell :U (vagy teszek mindenre és testedzés gyanánt szerzek egy Wii-t.)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8) C4mp3r válasza djtoomi (#6) üzenetére


C4mp3r
addikt

Én meg ellened leszek. ;] Mert én imádtam a ps2-őmet, amíg el nem adtuk. Sajnos szinte megfizethetetlenül drága (volt) egy (jó!) eredeti játék hozzá. Legalábbis számomra. Ha meg sikerült megvenni egy játékot, akkor nagyon örültem, persze egyfolytában azzal játszottam kb. egy hétig, mert annyi idő alatt szinte az összes játékot sikerült végigvinni. Így hát, egy idő után már csak a DVD lejátszó funkcióját használtam. Miután sikerült szereznem egy DVD meghajtót azután fölöslegessé vált, és eladtuk. :O

Bnet: C4mp3r#2211

(#9) bandiras2 válasza C4mp3r (#8) üzenetére


bandiras2
senior tag

Konzolom sose volt, de azért volt a kezemben mindegyik, a dreamcastot és az előte levőeket kivéve.
PSX nem jött be, akkor már volt PC-m
PS2 tetszett, de sosem volt elegendő pénzem rá.
Az Xbox mikor kijött, a kontrollerét sokkal kézreállóbbnak találtam, És bár csak a DOA3 -mat próbáltam, az tetszett, de egyébként nem vágytam rá különösebben, bár a HALO2 megjelenésévelez némileg módosult.
A PS3 a szívem vágya, főleg hogy hallottam pletykákat, miszerint megoldják az ingame Bill+egér vezérlést, ugye aki rühelli a kontrollert FPS-RTS játékokhoz. Vagyunk egypáran PCsek, akiknek a HALO-hoz nem fekszik az analóg kar.
Az Xbox360 viszont a HALO3 és HALO WARS (RTS) játékokkal borzolja az idegeimet, mivel Bill bácsi nem akarja még véletlenül se kiadni PC-re

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#10) C4mp3r válasza bandiras2 (#9) üzenetére


C4mp3r
addikt

Én már nem adnék ki pénzt egy ps3ért, mert láttam, hogy a ps2vel mekkorát szívtam. Gondolom ehhez sem 2 fillér lesz majd egy játék, és nekem ilyenre nem telik. :W

Bnet: C4mp3r#2211

(#11) HavocS válasza C4mp3r (#10) üzenetére


HavocS
senior tag

Félve kérdem meg, PC-re minden játékod eredeti?

(#12) C4mp3r válasza HavocS (#11) üzenetére


C4mp3r
addikt

Természetesen nem, de igyekszem eredetibe megvenni őket.. :DDD

[Szerkesztve]

Bnet: C4mp3r#2211

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.