Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom ez a topic még nem indult újra.
-
Sziasztok
Már nagyon vártam, hogy újból menjen a Prohardver, mert döglődik a mosógép otthon.
Egy megbízható és modern elöltöltős gépet szeretnék, de igen korlátozottak a hely viszonyok. (Lg-t akartam, de abból a keskeny se férne be, panel fürdő...)
A faltól kifelé az ajtó széléig 48, max 50 cm-em van. (mélység)
A szélesség az szerintem nem para ott faltól falig van 70 cm és azon a falon van a vízbekötés helye. Magasság 150-170 cm ne legyen több.
És még egy fontos adat az ajtó 90 fokban kinyitásához 104 cm van, de ez teljesen a faltól, szóval bele kell kalkulálni majd azt is, hogy az adott gyártó mennyi helyet kér minimum a gép hátuljánál. Elég szűk a hely, de találtam már a Samsungnál ilyet (szerintem nem ajánlott márka, de majd megmondjátok) és van Gorenje is. Mik most az ajánlott márkák? Milyen konkrét típust tudtok ajánlani? Nem baj ha minél modernebb, de azért 150 k körül álljon meg, ha nagyon extra a cucc 200k-ig elmehet.
Segítségetek előre is köszi.
-
Most nekünk is felültöltős a mosógép. Nyilván a hátulja a zuhanyzó felé van fordítva, de azt cserélném elöltöltős LG-re. Viszont annak a csöve a fal felé lesz és mellette kell elvezetni majd a zuhanyzó felé ahol a vízbekötés van. Ugye olyan keskeny kellene hogy legyen ami mögött elférnek a csövek és még ki is tudom nyitni az ajtaját. Majd ha lesz idegezetem megmérem a pontos méreteket és utána lehet matekozni.
-
Milyen távolságra kell lennie a mosógépnek a falaktól?
-
Sziasztok
Olyan LG mosógépet keresek ami keskeny kivitel és tudja azt a funkciót, hogy beleöntök folyékony mosószert és ő adagolja a ruhasúlya/program szerint. Minél több modernebb dolgot tudjon. Olyan 200k környékén. (Ha nagyon extra lehet drágább is)
Létezik ilyen?
-
Sziasztok
Jelenpillanatban egy Zanussi Lindo 100 mosógépünk van. Ma bedöglött, holnap jön a szerelő megnézni, de amúgy se szeretem. (Méretek: 60x40x85 cm.)
Ajánlatok egy olyan típust ami hasonló méretekkel rendelkezik (panel fürdőbe) és elől töltős és egy 5-6 kg ruhát ki bír mosni.
Nyilván jó lenne, ha nem csak 2-3 évet bírna ki és lenne rá garancia és megfelelő szerviz hálózat.
Előre is köszi.
-
Szisztok!
Szeretnék segítséget kérni. Épp válok és elfogok költözni egy panelba. Keresek valami jó megbízható (az se baj ha olcsó) mosógépet. Egyedül fogok élni (egyenlőre) és heti 2x, max 3 fogok mosni a sportolás miatt. Olyan mosógépet keresnék (a használttól sem zárkózok el teljesen, bár hosszútávban gondolkodok) amivel nem lesz sok macerám, csak beszórom a ruhákat és beteszem a mosószer+öblítő kambót és megy és csinálja és nem lyukasztja ki a pólóim meg ilyenek. Eddig whirlpool volt otthon amivel amíg nincs baj addig nincs baj, de utána megyénként egy hivatalos szerelő van, aki Veszprém megyébe kontár. 9 hónapig nem volt jó a beépített sütőnk és utána újat kellet venni amire nagy kegyesen adtak kedvezményt.

Jó lenne ha "okos" lenne és megmérné a ruhák súlyát és az alapján adagolná a vizet meg ilyenek. Minimum A+-os legyen de inkább ++/+++.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest