Az utolsó sor miatt ezúton is elnézést kérek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
(#1) parandroid
Az utolsó sor miatt ezúton is elnézést kérek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Külföldi csoportokban lehet egyszerűbb összeszedni ennyi embert.
• Forza Ferrari •
Válaszoltam a Series témában, de jelentkezek itt is.
Illetve itt is felteszem az osztott képernyős kérdésem, miszerint 1 gépen 2 kontrollerrel és 2 fiókkal lehet csatlakozni?
(#5) parandroid válasza elder troll (#4) üzenetére
Nem, osztott képernyős, és online multi nem működik együtt.
p
(#6) elder troll válasza parandroid (#5) üzenetére
Nem akarok kiszúrni a home társammal, úgyhogy akkor csak 1 fiókkal tudok segíteni.
Át kellene rakni a home-olást a saját gépemre, hogy pc-n is tudjak csatlakozni, de akkor havernak egy ideig nem lenne hozzáférése az előfizetéshez és a játékokhoz.
Nekem nem kell az achi, szóval 1 körrel kevesebbel számolhatsz.
(#7) parandroid
Elég lagymatag az érdeklődés eddig, a series topikban több hozzászólás született ennek kapcsán. Úgy gondoltam, hogy ha alakul az érdeklődők száma, akkor bedobok valami megosztott excel táblázatot, ahol lehet jelentkezni konkrét időpontra is, de egyelőre nincs sok értelme.
p
Én is betudok szállni, akár 2 gépen is. Viszont a Motorsport 7 nekem eddig kimaradt. Van valami minimum követelmény? Mittudomén tutorialt megcsinálni meg minimum 10-es szint, vagy valami ilyesmi? Vagy csak letöltöm és belépek?
Éhes makk, disznókat álmodik, avagy bagoly nyomja verébbe a nagyfejűt...
Szerintem nincs. Annyi, hogy kell venned autót benne, de egyet (minimum) úgyis kapsz, ahogy elindítod a játékot, korlátozásokat meg kivesszük a verseny létrehozásakor, és akkor bármilyen autó jöhet.
p
Oké. Ma ránézek akkor.
Éhes makk, disznókat álmodik, avagy bagoly nyomja verébbe a nagyfejűt...
Ha összejön én bennevagyok.