Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
Ááá..hup nagyjából kimaradt, nem az én világom volt, csak infóért jártam oda, hwsw-t sajnálom, guga, npera, Jahno, szőke, didyman, iguana, stb...a többi weboldal-sorrend az épp aktuális aprósággal szintén megvolt. Én leginkább csak olvasni járok a netre...
épp ezért is sajnálom a régi legendákat, akik lassan kiesnek
.
A Disney-vel és a többivel kapcsolatban nagyon is egyetértünk. -
Meggyozodesem, hogy a Disney-nel komplett idiotak dolgoznak. Nagyon sok szerzo - de foleg Timothy Zahn - krealt uj torteneteket ebben az univerzumban, tulajdonkeppen csak le kene hajolni ertuk, de ok nem, rosszabbnal rosszabbakat agyalnak ki es viszik azokat kepernyore, legyen az film, vagy sorozat. Nagyon keves olyan van, amire azt mondanam, hogy okes (nem jo, csak oke), ilyen peldaul a Rogue One, aminek a szememben az a legnagyobb baja, hogy Lucas eredeti sztorija szerint nem igy szereztek meg a Lazadok a Halalcsillag tervrajzait, illetve az Obi-Wan sorozat is inkabb csak ugy jo, hogy egy rajongo filmet vagott belole. Az Andor elso szeriaja jobb, mint a masodik, a tobbi sorozat meg aztan szora sem erdemes, beleertve az Ahsokat is.
-
-
gabyka
senior tag
Nem ismerlek, de azt hiszem irigyellek, hogy ennyi rálátásod van ilyen sok dologra, és ehhez ennyi időd is van
(lásd, itteni írásaid).
Nem semmi munkásságod van plusabit óta, mondjuk akkor én hü..e hwsw-s voltam
(kb akkor csöppentem bele a net világába) úgy gondolom Te igazán megérdemled az itteni titulusodat
Szeretem az írásaidat, sajnos nem sokan vannak már, akik publikálnak élvezhető történeteket. -
Köszönöm. Nem titok egyébként, a pár éve olvasott "Bizonyos szemszögből..." inspirált arra, hogy ilyen történetek megfogalmazódjanak (meg persze 100 másik SW könyv).
Ebben a történetben is van olyan leírva, aminek van folytatása - Dodonna tábornok sorsa -, de mivel a Császár ezt akkor még nem tudhatta, nyilván nem kerülhetett ide.
Az is biztos, hogy Disney-féle SW történetet nem fogok felhasználni, mert szinte mind annyira silány, hogy csak gyalázza ezt az univerzumot. Én inkább tekintem folytatásnak a Különbéké-t és az első Thrawn-trilógiát, semmint az egeresek által gyártott vackokat (ritka kivételek vannak). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
épp ezért is sajnálom a régi legendákat, akik lassan kiesnek
.

(kb akkor csöppentem bele a net világába) úgy gondolom Te igazán megérdemled az itteni titulusodat