Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
üzenetére
Lehet csak én vagyok 1xű, de:
1., alap kellene legyen, hogy aki ilyen "high end" hűtőt vesz az megfelelően is feszíti meg, mert tudja mit akar, nem egy divatmonkey, hú nekem ilyen van fazon...
2., nem ismerem az adott hűtőt (mármint nem volt még ilyenem), de remélni merem, hogy a hozzá adott paszta (ha adnak, ezért az árért) nem lehet "libafos", ha az akkor meg sztem természetes, hogy cseréli az illető, mert ért hozzá és tudja mit akar
ez is alap kellene legyen...Más,
Én már láttam rosszúl felrakott AC-t is, Glac. techet-is, CM-et is, szal abban igazat adok, hogy még a legjobb bordát is fel lehet xarul tenni, és ez nem feltétlen a borda hibája...Nem lehúzni akartam ezt a hűtőt mert valóban igen jó darab, csak úgy beállítani valamit, hogy ez és rajta kívül más semmi az erős. A Scythe, TR, stb high end bordák/hűtők szvsz kimondható, hogy átlagos hangsúlyozom ezt a szót felhasználás mellett, teljesen felesleges, drágák, és csak plusz gondot jelentenek, az átlag Usernek. Aki meg többet akar az jó ha tudja is, hogy mit akar...
Részemről ennyi...a lényeg, hogy szerencsére ma már mindenki megtalálja az igényeinek, pénzének, izlésének megfelelő hűtési megoldást, az meg, hogy mi a valós szükséglet és mi a marketing meg az urbánus legenda, már lehet vitatkozni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ez is alap kellene legyen...