Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.C
őstag
Nem tudom leszűrődött-e a bejegyzésből,hogy én sem pártolom az ilyet, épp ezért írtam ezt, hogyan lehet kikerülni. Én nem hagyom h felidegesítsen, inkább röhögök az emberek primitívségén.
BTW a következő írásom témáját már megalkodtam, a Wireshark használatát fogom ecsetelni. Csak hogy legyen valami komolyabb szakmai cikkem is -
-
Tamás88
őstag
Na a Firefoxra is van egy adu-ász megoldás.
1. Megnyitod az oldalt, amit megosztottak.
2. Rámész, hogy Eszközök és Oldal adatai.
3. Rámész a Média fülre, és kikeresed a képet.A videóknál sajnos nincs ilyen megoldás.
A legjobb, mikor jobb egér gombra feljön egy ablak, hogy "sok munkába került, bla bla bla..." Na persze, csak azt hiszik, hogy ezzel meg tudják nehezíteni a dolgunkat, pedig nem.
-
JHC
tag
Mindent én sem szoktam megnézni, de amit akarok, akkor megnyitom új fülön a profilomat, új fülön a megnézni kívánt linket, megosztom, megnézem, majd az idővonalról törlöm a megosztást. Ez kevesebb hókusz-pókusszal jár.
-
kaszaking
tag
Én nagy ívben elkerülöm az ilyen szemét oldalakat. Akik meg megosztottak ilyeneket azokat meg szépen töröltem az ismerőseim közül
-
Penguin95
senior tag
Nézegesse ezeket a halál, én nem fogom.
Azt utálom a legjobban, mikor nem ilyen tipikus "ezt nem fogod elhinni!" szlogennel reklámozzák, mert néha elfelejtem megnézni a forrást, és rányomok. Lehet be kéne állítani végre a routerben az URL szűrőt. -
Ed3r_X_
nagyúr
Utálom ezeket a k*rva oldalakat
Nyomi kéregetős f*szságok
Ilyen hülye címekkel, irritáló 
"el nem tudod hinni, mit tett", meg ezek, ááá

-
Garada
őstag
Az ilyen dolgokat messze elkerüli az ember és kész.

-
EczkE
veterán
Ezek a szarok meg ennyit sem ernek hogy ezzel szorakozzon az ember. Ez a sok faszsag ugy fgel tud huzni. Mint most is.

-
Nordic
Közösségépítő
Van egy harmadik megoldás... Szimplán le kell sz@rni az ilyen oldalakat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+ hozzáadod a médiánál a méret listát, így gyorsabban megvan a kép.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)