Hirdetés

2021. október 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31) bkercso


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Először is én is gyógyulást kívánok! És, hogy valóban tudjon segíteni a szakember.

A B-vitamin-hiányra figyelj depressziókor, mert az is mélyíteni tudja (akár önmagában ki is tudja váltani)! Egyik jele, hogy a körmökről visszahúzódik a körömágynál a vékony bőrréteg.

Amúgy az a sejtésem, hogy ez nem a szakítástól van, csak az hozza elő. Lehet valami a múltban, amit nem sikerült feldolgozni... A durva az, hogy ez akár a szüleid vagy nagyszüleid múltjában is lehet, mert transzgenetikusan is át tudnak öröklődni szorongások, rettegések, fóbiák stb. Orvos-Tóth Noémi egyik könyvében olvastam erről, talán az Örökölt sors címűben.
Megdöbbentő eseteket ír le! Az egyik páciense színész volt, de rettegett, amikor közönség elé állt. Megsemmisüléstől való mély rettegés fogta el. Egyszer egy álmában a tengerparton valami fésűs kagylót és tengeli csillagot látott. Amikor lerajzolta a pszichológunak, akkor vette csak észre ő is, hogy zsidócsillag és börtönrécs az erős képi áthallás. Utána nyomozta, ki, hogy zsidó felmenőjét már falhoz állítotték, amikor az oroszok felszabadították a tábort. Ő nem is tudta előtte, hogy van zsidó rokona.
De a pókfóbia is transzgenetikus, ahogy ~2 éve feltárták.

Arra is érdemes törekedni, hogy nem fertőzés okozta betegséget ne gyógyszeresen "oldj meg" hosszútávon, hanem járj a végére az okának.

[ Szerkesztve ]

ÚJDONSÁG: MicroFluentDAC :-O ||bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.